We gaan weer van start

We gaan weer van start

Welcome back. Back to school of back to work, wij hopen in elk geval dat je een fijne zomer hebt gehad. Met dit prachtige weer maakt het niet uit of je nu thuis in eigen land was of weer een keer lekker ver weg bent gegaan. Of misschien heb je het nog tegoed? Hoe dan ook, wij gaan weer lekker aan de slag voor je. Tot gauw? Er is weer genoeg te doen!

De kracht van bewegen

Wat een heerlijke kick-off van het najaarsseizoen met een Mind-Walk. Onder begeleiding van Tamara Spitters en haar hulptroepen Carin van Holstein en Mariëlle van Rijt hebben we nieuwe inspiratie opgedaan om weer met volle energie aan de slag te gaan. We begonnen met ongedwongen wandelen (lees lekker kletsen) en ging van daaruit over naar een zintuigwandeling. Zo roken we onder andere de regen, voelden we de lucht langs ons gaan, hoorden we de vogels (en vliegtuigen) en zagen we de prachtige lucht. We sloten af met een oefening over verbinding, en wie wilde kon na afloop in Tamara’s woorden “nog even mindfull een bittergarnituurtje” proeven. Kortom het was weer een leerzame en supergezellige Date die smaakt naar meer!

Café-Restaurant Jan’s Polder heette ons speicaal voor deze Date van welkom. Wij vonden het een heerlijke plek voor de start van de wandeling en om te netwerken. Dankjulliewel voor de gastvrije ontvangst!

Voeten in de schijnwerpers

Als gediplomeerde voetreflexPlusTM therapeuten, combineren Daniëlla van Komen en Joep Jägers de Westerse voetreflexzone-technieken met de Chinese voet- en meridiaanleer. Hierdoor ontstaan allerlei mogelijkheden om de energie in het lichaam vrijer te laten stromen en zo het zelfgenezend vermogen (van ons eigen lichaam) te activeren.

Tijdens de Open Deur op zaterdag 15 oktober vertellen ze graag meer over hun vak, maar ga je ook zelf aan de slag! Je geeft voetreflex aan een mededeelnemer ontvangt zelf ook een behandeling. Alles onder deskundige begeleiding.

Deze Open Deur vindt plaats van 11:00-13:00 uur op Strijp-S in Eindhoven. Meld je snel aan!

Fotografie Daniëlla van Komen  

Podcast met Rosita van Gemert

Nieuwe Drukke Dames Podcasts te luisteren

Vol trots presenteren we alweeronze zesde en zevende Drukke Dames podcast ter gelegenheid van ons 10-jarig jubilieum. Deze maand kwamen de podcasts uit van Melvin van Liebergen van L-Mount Media en van nieuwe Vriendin, Rosita van Gemert van DansenderWijs Coaching

Wil jij ook zo’n mooie podcast van +/- 45 minuten laten opnemen met Jolanda Helversteijn? Word dan nu Vriendin van de Drukke Dames. Je betaalt dan slechts €50 voor de podcast, in plaats van €499.

Je wordt voor slechts €100 Vriendin van de Drukke Dames en je krijgt alle bijkomende voordelen voor dat jaar. Een daarvan is dus een grote korting op je eigen podcast. Jouw bijdrage wordt gebruikt om allerlei leuke activeiten voor de Drukke Dames te verzorgen.

Klik op de knop voor meer informatie of stuur ons een email.

Ideeën?

We zijn weer begonnen! Dit najaar staan er weer een paar leuke activiteiten gepland en we hopen velen van jullie daar natuurlijk te treffen. Ondertussen zijn wij druk bezig met de planning voor 2023, en dus bij deze een herhaalde oproep: wil je jezelf of iemand anders aanmelden als een van de Interessante Tantes voor een Date of als gastvrouw voor een Open Deur. Stuur ons dan een email voor vrijdag 30 september.