Nog even en het is vakantie!

Nog even en het is vakantie!

EigenWijs zegt: sta als een boom

Transitie, jezelf zijn, anders zijn, innerlijke kracht, ontspanning en verbinding; het zijn een paar van de thema’s die tijdens de workshop van Anke van de Laar langskwamen. Ditmaal niet op haar eigen locatie in Nuenen, maar speciaal voor de Drukke Dames in Veldhoven in de ruimte van Bewust in Balans met Baukje aan de Provincialeweg.

Anke is kindercoach, maar tijdens de workshop staat de volwassene centraal. In een voorstelrondje blijkt al snel dat er veel overlappende thema’s zijn; iedereen herkent wel iets in het verhaal van de ander, volwassen en kind hebben vergelijkbare thema’s. Door veiligheid te creëren vertellen we gemakkelijker wat ons bezighoudt en daar ontstaat de verbinding. Vanuit een begeleide meditatie kregen de dames de opdracht hun kwaliteiten en innerlijke zelf te onderzoeken. Op een schilderspaneeltje werden vervolgens de gedachten uitgebeeld in de vorm van een boom, met nog meer mooie verhalen en verbindingen als resultaat.

Mindwalk met Tamara

Ga met Tamara en de Drukke Dames op pad voor een Mind-Walk. Na een korte introductie over het stresssysteem ga je onder enthousiaste begeleiding van Tamara wandelen. Plezier verzekerd! Een mindwalk is namelijk meer dan alleen een manier om je lichaam en geest fit en actief te houden. Mindful wandelen en goed op je dagelijkse beweging letten, kan krachtige effecten hebben op je algehele welzijn en mentale gezondheid.

Tijdens deze Open Deur komt samen netwerken en verbinden als thema aan bod. Tevens leer je tijdens de wandeling effectiever met je energie om te gaan, prioriteiten te stellen en voldoende energie vast te houden. Dus van Drukke Dames naar Relaxte Ladies? Meer in balans en ontspannen!

Podcast trailer

Vriendinnen krijgen korting

Vanwege ons 10-jarig bestaan introduceren wij de Drukke Dames podcast. Onze eigen Jolanda Helversteijn maakt de podcasts. En ook jij krijgt de kans om een podcast van ongeveer 45 minuten op te nemen.

Word voor slechts €100 Vriendin van de Drukke Dames en je krijgt alle bijkomende voordelen voor dat jaar. Een daarvan is een grote korting op je eigen podcast. Je betaalt dan slechts €50 voor de podcast, in plaats van €499. Wij kunnen dan leuke activiteiten voor jullie blijven organiseren en jij krijgt een kans om je op een bijzondere manier te onderscheiden.

In je podcast kun je vertellen over jouw passie, dromen en toekomstperspectief. Laat jouw klant zo kennismaken met de vrouw achter jouw bedrijf. In een ontspannen gesprek zorgt Jolanda dat jouw verhaal goed voor het daglicht komt. De podcast staat minimaal 1 jaar op de lijsten bij Spotify onder de Drukke Dames podcast. Bij de podcast hoort ook een visual met je logo en foto. Plus je krijgt een link die je vrij met iedereen mag delen.

Win-win-win, dus waar wacht je nog op? Klik op de knop voor meer informatie of stuur ons een email.

Kom naar het DD-netwerkdiner, dit jaar in september

Dit jaar mogen we aanschuiven bij Lovano Kitchen en Bar in Oerle. Hoe leuk is dat? De eigenaren zijn kortgeleden uitgeroepen tot Veelbelovend Ondernemer van het Jaar. Vanwege mogelijke Covid-ontwikkelingen nodigen we je dit jaar al in september uit, in plaats van november zoals gebruikelijk. Wat hetzelfde blijft: lekker eten en drinken en ondertussen bijkletsen en nieuwe mensen ontmoeten; netwerken met Drukke Dames in net even een andere setting. Geert en Marly van Lovano hebben een heerlijk menu voor ons samengesteld dat we nog even geheim houden, maar dat zeker lekker is! Voor €35,50 eet je mee. Ben je er ook bij? Kies je vlees, vis of vega? Meld je nu dan aan!

Fotografie Tegendraads

Op naar de zomer!

Ben je ook al zo lekker aan het genieten van het mooie zomerweer? Het voelt al als vakantie, en dat is het ook bijna. Daarom de laatste nieuwsbrief voor de zomer. Wij wensen je alvast een fijne zomerperiode, of je nu doorwerkt of op vakantie gaat. We zien je graag in september weer. Meld je nu nog even snel aan voor de Date of de het Diner, dan is je plekje verzekerd. 

Werken aan ons lokale netwerk

De kernactiviteit van de Drukke Dames is netwerken. Niet alleen onderling, maar Veldhoven-breed. Daarom is het Drukke Dames netwerk aangesloten bij het platform Veldhoven Verbindt. Dit platform heeft als doel om alle serviceclubs, ondernemers- en netwerkverenigingen van Veldhoven te verbinden. Naast het grote evenement De Kracht van Veldhoven dat in mei plaatsvond, wil het platform ook door het jaar heen zorgen voor meer verbinding in de vorm van kleinere bijeenkomsten.

Op woendag 29 juni werd daarom de eerste editie van Veldhoven Verbindt Bestuursevent gehouden. De bestuursleden van de verschillende clubs kwamen bij elkaar om plannen te maken over de toekomst van Veldhoven Verbindt en gezamenlijke activiteiten. Het bestuur van het Drukke Dames netwerk was als eerste aan de beurt om dit te hosten en ons netwerk in de schijnwerpers zetten. Een geslaagde avond met leuke plannen voor 2022/2023….en met onze eigen Martine Paulusse, die inmiddels ook lid is van de Rotary Veldhoven, als kersverse nieuwe voorzitter van dit prachtige platform. Martine, je gaat het zeker weer mooie dingen (voor ons) doen. We wensen je veel succes!

Foto: huidige en voormalige voorziters Veldhoven Verbindt

Oproep 2021

Acht keer per jaar organiseren we een boeiende avond, of dat nu een Date of een Open Deur is, het is altijd interessant, verassend of indrukwekkend. Het Drukke Dames netwerk is voor en door de drukke dames, dus bij deze een oproep voor ideeën voor 2023. Wil je zelf een keer een Open Deur organiseren of als Interessante Tante een Date verzorgen, meld je dan nu bij ons aan. Of weet je iemand die we als gast een keer moeten uitnodigen, ook dan horen we als bestuur graag van je, stuur ons een email.

Op de foto met onze eigen BN’er

Sinds kort hebben we een tweede BN’er in ons midden. Na de nationale bekendheid van Simone Middel, is sinds vrijdag 3 juni onze eigen Ballonnenfee, Pauline Biljard, wekelijks op RTL4 te zien in het programma BlowUp. In deze familieshow maken ballonartiesten de mooiste creaties terwijl ze strijden om de eerste prijs. Kijk, volg haar op Insta #deballonnenfee en Facebook of ga lekker met haar op de foto – ze vindt het nu nog leuk ;-).