Dat was een goed begin en er komt nog meer

Dat was een goed begin en er komt nog meer
Wie

Ja gaaf, eindelijk staat ze op het podium, met trillende beentjes misschien, maar wat zijn we benieuwd naar haar verhaal. Woensdag 22 maart hebben we een nieuwe date bij Jan’s Polder en wel met Eefje Maessen. Zij neemt ons mee achter de schermen van damesmodezaak Wie.

Meld je via de knop hieronder aan en laat je inspireren door Eefjes verhaal en het netwerken daarna.

Vier jij ook dit jaar weer Internationale Vrouwendag met ons op 8 maart? Een dag waarop we wereldwijd stilstaan bij de rechten van de vrouw. We organiseren ook dit jaar ons eigen twee-jaarlijks evenement, van 11 tot 15 uur in de Schalm. In een inspirerend programma met het thema Waar jij het kind en de keizerin jouw stem laat horen! vieren we met diverse workshops en een heerlijke lunch het vrouw-zijn. Wie wil dat nu niet? Workshops worden verzorgd door onze eigen Philomeen van de Rijt en Josanne Toussaint.

Er is plek voor 25 deelnemers, dus meld je vandaag nog aan. De entreekosten van €30 inclusief lunch, betaal je bij binnenkomst. Wij hebben er zin in!

Eerste duo-podcast

In deze podcast voor de eerste maal een gesprek met twee dames. Dit keer vertellen Elise Rave en Chantal Biljard over hun bedrijf Bonte Raaf.

Zij maken illustraties, huisstijlen, infographics en allerlei kaarten waar de klant een goed gevoel van krijgt. Hun werk is ‘verhalend illustrerend’ en bezit een eigen stijl en handschrift. Luister hun hele verhaal op onze Drukke Dames podcast op Spotify of via onze website
Drukke Dames podcast met de dames van de Bonte Raaf

Een vriendin is…

Het leuke van de Drukke Dames? De diversiteit aan dames en hun passies. Zo maakten afgelopen donderdag acht Drukke Dames kennis met het socratisch gesprek in de thuispraktijk van Trees Sauer. Aan de hand van concrete persoonlijke ervaringen bogen zij zich over de vraag: wanneer noem je iemand een vriendin?

Door de inbreng van de deelnemers ontstond er een soort van ‘common sense’: de wijsheid van de gemeenschap. Zo ontdekten de dames dat je niet eenzijdig een vriendschap kunt hebben. Het was een mooi gesprek waarin de vrouwen bereid waren ervaringen te delen en hele goede vragen te stellen aan elkaar. Iedereen ging naar huis met nieuwe inzichten. De avond nodigt uit om samen over veel meer onderwerpen nog eens een goed gesprek te willen hebben!

Aristoteles: ‘wie (veel) vrienden heeft, heeft (nog) geen (echte) vriend’.

Wist je dat?

Wist je dat je in alle rust voor de Date al kan kennismaken met andere Drukke Dames onder het genot van een heerlijk diner? Ook leuk om zelf een (nieuwe) Drukke Dame mee te nemen en er een complete avond van te maken. Reserveer per telefoon of mail en laat weten dat je een Drukke Dame bent, dan ontvang je een kop koffie of thee van het huis. Café-Restaurant Jan’s Polder is gelegen aan Muggenhol 15A in Veldhoven. Als bestuur kunnen we het van harte aanraden! Wij hebben al proefgedraaid in januari.

Word ’n Busy Buddy

Als Drukke Dames zijn we er niet alleen om elkaar te leren kennen, te netwerken, te ondernemen en te inspireren. We zijn er ook om met elkaar de verbinding aan te gaan. In expertise, in kennis, in ontwikkelen en in groeien. Door te leren van elkaar leren we zelf ook. Daarom willen we dit jaar graag meer vrouwelijke (beginnende) ondernemers ondersteunen. Dat kunnen we niet alleen, daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. 

Ben jij een bedreven ondernemer die haar ervaringen graag wil delen in pak ‘m beet vijf gesprekken? Meld je hier dan aan als Busy Buddy (business buddy).

Ken jij iemand die jong of beginnend is in het ondernemen? Nodig ze uit of neem ze een keer mee naar onze netwerkavonden. Bij interesse koppelen we haar graag aan een Busy Buddy voor een Drukke Dames Duwtje.

Vriendin in the spotlight

Omdat we waarde hechten aan onze vriendschappen, geven we al onze vriendinnen One Minute of Fame in onze nieuwsbrieven. Ook voor jou leuk, want zij geven jou hiermee een businesstip cadeau!

One Minute of Fame
de businesstip van Monique Bullens van Mazzel Kidzz kinderkleding:

Volg altijd je hart, dan maak je altijd de juiste keuzes.

Je eigen podcast?

Je eigen podcast?
De eerste vrijdag van de maand brengen we telkens een nieuwe podcast van een Drukke Dame uit. Wil jij ook een podcast opnemen met onze eigen Jolanda, meld je dan aan als Vriendin van de Drukke Dames. Dan betaal je slechts €50 voor de podcast. Op onze website staat hoe je Vriendin wordt, of stuur ons een e-mail voor meer informatie of aanmelding. We vertellen je er graag meer over. Dus meld je aan.

Date 22 maart

Wie is Wie? Het geheim achter het succes van deze kledingwinkel. Eefje Maessen vertelt erover.

Open Deur 12 april

Maak kennis met mooi vlechtwerk. Mieke Langenhuizen vertelt over haar fascinatie voor manden vlechten.