Drukke Dames podcast

Drukke Dames podcast

Vanwege ons 10-jarig bestaan introduceren wij een heuse eigen Drukke Dames podcast. Onze eigen Jolanda Helversteijn maakt de podcasts. En ook jij krijgt de kans om een podcast op te nemen.

Jolanda geeft je deze kans om je op een bijzondere manier te onderscheiden. Door te vertellen over jouw passie, dromen en toekomstperspectief, laat je jouw klant kennismaken met de vrouw achter jouw bedrijf. In een ontspannen gesprek zorgt Jolanda dat jouw verhaal goed voor het daglicht komt.

Wat krijg je?

Je krijgt een podcast van ongeveer 45 minuten. Die je vrij met iedereen mag delen. Je krijgt namelijk zelf de beschikking over de link naar de podcast.

De podcast staat minimaal 1 jaar op de lijsten bij Spotify onder de Drukke Dames podcast. Wil je hem daarna verwijderen, dan hoef je dat alleen maar even aan ons te vragen en wij regelen het voor je. Bij de podcast hoort ook een visual met je logo en foto.

Verder word je automatisch Vriendin van de Drukke Dames voor 1 jaar. Daarmee krijg je alle bijkomende voordelen voor dat jaar.

Wat kost het?

Je betaalt in totaal €150. Daarvan gaat €100 naar de kas van de Drukke Dames zodat we leuke activiteiten voor jullie kunnen blijven organiseren. De overige €50 dekt een deel van de kosten van het maken van de podcast. Een echte buitenkans, want normaal betaal je €499.

Wat moet je doen?

Stuur ons een email en stort €100 op de rekening van de Drukke Dames: NL90 SNSB0785636943 onder vermelding van podcast. Je kunt ook eerst een factuur aanvragen.

Je ontvangt na betaling een bon waarmee je zelf een afspraak kunt maken voor een podcast bij Jolanda.

Interesse?

Heb je nog vragen, mail ons!

Al wat inspiratie opdoen? Veel luisterplezier met de eerste Drukke Dames podcast die nu al beschikbaar zijn! Luister ze allemaal op Spotify en abonneer je meteen om ook de volgende podcasts te horen.

voorbeeld visual podcast