Ons nieuwe programma voor 2023

Ons nieuwe programma voor 2023

Leiden vanuit je hart

Het lijkt nog zover weg, maar voor je het weet is het weer januari. Daarom willen wij je alvast warm maken voor onze eerste date van 2023. Op 18 januari openen we het netwerkjaar met Sheila Leenders.

Als vice-president van de EUV-fabriek bij ASML weet zij haar vrouwtje te staan in een mannenomgeving. Hoe doe je dat? Door te leiden vanuit je hart. Haar motto: mensen onthouden niet wat je exact gezegd of gedaan hebt, maar ze weten precies welk gevoel het bij hen opriep. 

We nodigen je dus uit voor een avondje inspiratie, leiden vanuit je hart. Hoe kunnen we als vrouw op de schouders van andere vrouwen onze dromen waar maken? Hoe kunnen we de volgende generatie ondernemende vrouwen inspireren en helpen om hun talenten tot een succes te maken? 

Laatste Date ’t Oude Slot

Wat was het weer leuk, onze laatste netwerkavond van het jaar, en ook de laatste keer dat we bij Museum ’t Oude Slot als vaste plek bij elkaar kwamen. Wat hebben genoten en wat zaten we lekker in de flow. Onder deskundige begeleiding van Marlies van der Hout van Jouw Succes Praktijk, reflecteerden we op 2022 en schreven we over de beste versie van onszelf. Sommigen kwamen tot verrassende inzichten, anderen werden geraakt door het schrijven zelf. De belangrijkste les die we meenemen, is dat regelmatig mijmeren over wie je bent, wat je kunt en wat je doet, de moeite waard is. 

Marlies heel hartelijk dank voor je bijdrage. Hans en Jurgen, jullie heel erg bedankt voor de fijne jaren dat we ’t Oude Slot onze thuisbasis mochten noemen. Geniet van jullie lekkere wijn met bijpassende chocolade van de Chocolademeisjes.

Fotografie: L-Mount Media

Volgende maand:
Terugblik Open Deur Daniëlla van Komen en
Joep Jägers.

Podcast Nieuws

Ja, ja er is weer nieuwe podcast beschikbaar. Deze keer met  Rian Bolt van Pit Jobcoaching. Ze vertelt je alles over haar eigen loopbaan in een geanimeerd gesprek met onze eigen Jolanda Helversteijn. Wil je zelf ook een podcast laten opnemen, ga dan naar onze website voor meer informatie of stuur ons email.

Vergroot je netwerk

Voor 2023 zoekt Veldhoven Verbindt nog vrijwilligers die het leuk vinden om onder meer mee te organiseren met het grote netwerkevent. Bianca en Jolanda vertegenwoordigen de Drukke Dames, maar er is ook plaats voor niet-bestuursleden. Lijkt het je dus leuk om een keer in de keuken te kijken van een ander netwerkclub en je ondertussen bezig te houden met sponsoring of financiën? Meld je dan aan! Of misschien ben je meer geschikt om het programma en de ondernemersprijs invulling te geven, dan zoeken we jou. Wil je meer weten? Stuur ons een email

Nieuwe locatie

Yahoo, we hebben een nieuwe locatie voor onze Dates. Niet ver van ons vertrouwde Museum ’t Oude Slot, treffen we elkaar vanaf 2023 bij Café-Restaurant Jan’s Polder. Na de gastvrije ontvangst bij de Date met Tamara Spitters klopten we opnieuw bij hen aan. We hebben nu een heerlijke nieuwe plek voor nieuwe inspriratie! Wil je vooraf een hapje eten, reserveer dan een tafeltje en zeg dat je een Drukke Dame bent. Dan zorgen zij dat je op tijd klaar bent voor de Date en je krijgt een gratis kopje koffie of thee. Tot gauw op onze nieuwe vaste plek!

Fotografie: Leo Baselmans