Bonus: Xtra Date 16 november!

Bonus: Xtra Date 16 november!

Met het diner al in september, hebben we tijd voor een extra Date: woensdag 16 november trakteren we jullie ter afsluiting van ons netwerkjaar op een bonusdate met Marlies van der Hout

Marlies is al twaalf jaar ondernemer, eerst als kindercoach en nu met Jouw Succespraktijk waar ze sinds vijf jaar ondernemers zoals jij begeleidt. Marlies: “Als ondernemer denk je heel wat af. Je wikt en weegt, neemt strategische besluiten. Wel zo handig, maar soms ga je hiermee voorbij aan wat je echt wil.”

Ontdek wat je echt wil!
Marlies neemt ons daarom mee in de magie van flowschrijven. Flowschrijven is een super easy, laagdrempelige, maar vooral leuke techniek om heel snel naar boven te krijgen wat er diep van binnen in je leeft. Zo bouw je niet alleen een ‘verstandig’ bedrijf maar ook een business waar je hart van huppelt.

Neem dus je favoriete schrijfboekje en die ene fijne pen mee, en laat je verrassen door je eigen zielenroerselen.

De kracht van netwerken

We hebben er in de laatste paar nieuwsbrieven telkens over verteld: ons jaarlijks netwerkdiner bij Lovano. En toen was het zover: bijna veertig dames hadden zich aangemeld en of je nu vis, vlees of vega koos, het eten was fantastisch verzorgd. Heerlijk! De gesprekskaartjes op de tafel gaven extra gesprekstof, niet dat het nodig was, maar ze zorgden wel voor extra verdieping. Of je nu nieuw of bekend was, zo leerden we elkaar nog beter kennen.

De avond werd ook aangegrepen om te kijken of we gezamenlijk een advertentie kunnen en willen plaatsen in het Veldhoven Magazine van 2023. Zo bleek op zo’n avond wat de kracht van netwerken is (en de ijverige inzet van Eefje en Martine), want in no time hebben vele Vriendinnen toegezegd om een Drukke Dames advertentie financieel te sponsoren. Hoe leuk is dat? Was je er op de avond niet bij, maar wil je graag nog mee doen? Lees hier dan meer hierover onderaan deze nieuwsbrief. 

Wachtlijst Open Deur 15 okt

Op zaterdag 15 oktober houden Daniëlla van Komen en Joep Jägers een Open Deur. Inmiddels is de Open Deur volgeboekt, maar mocht je nog interesse hebben, dan zetten we je graag op de (lege) wachtlijst, wie weet meldt iemand zich op het laatste moment toch nog af.

Tijdens hun Open Deur laten Daniëlla en Joep je ervaren hoe je met Westerse voetreflexzone-technieken in combinatie met de Chinese voet- en meridiaanleer, energie vrijer in het lichaam kunt laten stromen en zo het zelfgenezend vermogen van ons eigen lichaam activeert.
Je gaat dus zelf aan de slag!

Deze Open Deur vindt plaats van 11:00-13:00 uur op Strijp-S in Eindhoven.

Fotografie Daniëlla van Komen  

Laatste Date Museum ’t Oude Slot

Meerdere jaren mochten we te gast zijn bij Museum ’t Oude Slot. Vanaf 2023 treffen we elkaar op een nieuwe locatie, zodat het ’t Oude Slot meer ruimte heeft voor culturele activiteiten. Op dit moment zijn we in gesprek met meerdere locaties en we hebben het vertrouwen snel een nieuw thuis voor ons netwerk te vinden.

Afscheid van het ’t Oude Slot betekent ook afscheid van onze vertrouwde barman Jurgen. Wil je hem dus nog even goedendag zeggen of bedanken, kom dan naar onze extra Date op 16 november, de laatste keer op deze vaste locatie! Wij willen vanaf deze plek Hans, Jurgen en alle vrijwilligers alvast van harte bedanken voor de welkome ontvangst door de jaren heen.  

Fotografie
Melvin van Liebergen,
L-Mount Media

Advertentie in Veldhoven Magazine

In 2023 komt Veldhoven Magazine weer uit. Dit is een uitgave van onze eigen Drukke Dame Marieke Verbeek, waarin typische Veldhovense zaken in de schijnwerpers staan. Dit jaar in de vorm van een jaarboek.

Om dit te realiseren zijn uiteraard advertenties nodig. Zo ontstond het idee om een Drukke Dames advertentie te plaatsen met de logo’s van alle Drukke Dames Vriendinnen. Wil jij ook mee doen? Stuur ons uiterlijk zondag 16 oktober een email en wordt voor slechts €100 Vriendin. Naast een vermelding in de advertentie, krijg je alle voordelen die voor de Vriendinnen gelden.

Open Deur 15 oktober
Daniëlla van Komen en Joep Jägers nodigen je uit in hun voetreflexpraktijk op Strijp-S te Eindhoven
Bonus Date 16 november
Marlies van der Hout van Jouw Succespraktijk laat je zien wat je echt wilt, met behulp van Flowschrijven