Begin jij het voorjaar met een date met Eefje?

Begin jij het voorjaar met een date met Eefje?
Na drie jaar konden we Internationale Vrouwendag weer samen vieren. En hoe! De deelnemende dames werden getrakteerd op interessante workshops van Philomeen van de Rijt en Josanne Toussaint. Nadat iedereen een tarotkaart voor haar buurvrouw had geduid – en zoals Philomeen uitlegde daarmee ook voor zichzelf – legde Philomeen voor alle dames de kaart uit die ze zelf mochten trekken. 

Josanne Toussaint leerde ons hoe we sprekend onszelf kunnen zijn. Ze liet ons voorbeelden van verschillende communicatiestijlen zien en maakte ons bewust van ons onbewuste gedrag. Ook liet ze ons proeven hoe we dat kunnen beïnvloeden. We hadden een heerlijke leerzame en gezellige vrouwendag samen. Bedankt lieve dames! Op naar de volgende!

Op donderdag 14 september 2023 wordt het Veldhoven Verbindt Business Event in De Schalm georganiseerd. Je kunt rekenen op een gevarieerd programma met inspirerende sprekers die je niet wilt missen. Ook wordt tijdens dit evenement de Veelbelovende Veldhovense Ondernemer van het Jaar bekendgemaakt en de Veldhovense Ondernemerstrofee uitgereikt. 
Zet deze datum vast in je agenda en zorg dat je erbij bent!

 Veldhoven Verbindt is een collectief van alle Veldhovense Serviceclubs, Netwerkclubs & Ondernemersverenigingen.

Dit jaar is er een mogelijkheid om een sponsorpakket af te nemen. Klik hier voor meer informatie.

Wie is Eefje?

Woensdag 22 maart is het zover.
Dan is er weer een inspirerende en gezellige Drukke Dames Date.
Dit keer met een presentatie van Eefje Maessen van damesmodezaak Wie Veldhoven.

Eefje is een van de weinige Drukke Dames met een winkel.
We krijgen een inkijkje achter de schermen van dit familiebedrijf dat al 36 jaar een succesvolle onderneming is.

Een van haar welbekende uitspraken is: “Een goed gevoel trek je aan. Wees jezelf, voel je goed en straal.” Zij zal dit deze avond in ieder geval voordoen.

Wil je hierbij zijn? Klik op de button hieronder, dan zien we je graag de 22e. 

Vooraf een hapje eten? Reserveer dan bij Jan’s Polder en vermeld dat je een Drukke Dame bent. Dan krijg je van hen een kopje koffie en zorgen ze dat je op tijd klaar bent voor de Date.

Drukke Dames podcast

Wij vinden het super dat onze vriendinnen ons zo’n warm hart toe dragen en daar doen we graag iets voor terug. Sinds ons 10-jarig bestaan hebben we daarom al 11 Drukke Dames podcasts opgenomen.

Wil jij ook vriendin worden? Door jouw bijdrage kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren en help je ons netwerk groeien.
Als dank hiervoor plaatsen we je naam, je logo en de link naar jouw website op de speciale vriendinnenpagina.

Onze vriendschap biedt je ook de kans om een podcast met onze eigen Jolanda Helversteijn op te nemen. Jolanda geeft je de kans om je op een bijzondere manier te onderscheiden. Door te vertellen over jouw passie, dromen en toekomstperspectief, laat je jouw klant kennismaken met de vrouw achter jouw bedrijf.  Een mooie manier om jezelf op een mooie en andere manier te presenteren.

Heb je interesse om vriendin te worden en een podcast met ons op te nemen? Mail ons dan gerust. Inspiratie opdoen? Luister onze eerdere podcasts op Spotify en abonneer je meteen om ook de volgende podcasts te horen.

Vriendin in the spothlight

Omdat we waarde hechten aan onze vriendschappen, geven we al onze vriendinnen one minute of fame in onze nieuwsbrieven. Ook voor jou leuk, want zij geven jou hiermee een businesstip cadeau!

One minute of fame
de businesstip van Nettie Wester van Game Case

Blijf spelen, want een leven lang spelen is een leven lang (werk)plezier.
Gamecase

Open Deur

Woensdag 12 april zet Mieke Langenhuizen haar deuren open van haar bedrijf en vertelt je met passie over haar fascinatie voor manden vlechten. Er zijn nog een paar plekken over. Wil je hierbij zijn? Meld je dan hieronder aan.

Date 22 maart

Wie is Wie? Het geheim achter het succes van deze kledingwinkel. Eefje Maessen vertelt erover.

Open Deur 12 april

Maak kennis met mooi vlechtwerk. Mieke Langenhuizen vertelt over haar fascinatie voor manden vlechten.