Vrolijk kerstfeest en op naar 2023

Vrolijk kerstfeest en op naar 2023

Wij wensen jou en je gezin een hele fijne kersttijd, met veel warmte van familie, vrienden, buren of wie dan ook. Dat je even mag ontspannen in alle drukte. Of misschien blijf je ook tijdens de feestdagen gewoon een Drukke Dame. Hoe je het ook viert, wij zien je graag weer in 2023 bij onze Dates en Open Deuren.

Nieuwe datum voor Sheila

Tja, je hebt Drukke Dames en dan heb je DRUKKE Dames. Het past dus geheel in ons motto, dat we in verband met werkafspraken, de Date met ASML’er Sheila Leenders een week moeten verplaatsen naar woensdag 25 januari. We openen dan graag het nieuwe netwerkjaar en wel op onze nieuwe locatie bij restaurant Jan’s Polder in Veldhoven. 

Als vice-president van de EUV-fabriek bij ASML, vertelt Sheila ons hoe je kunt leiden vanuit je hart. Hoe kunnen we als vrouw op de schouders van andere vrouwen onze dromen waar maken? Hoe kunnen we de volgende generatie helpen om hun talenten tot een succes te maken? 

Meld je nu aan via onderstaande link. Had je je al aangemeld voor de Date met Sheila, dan heb je een mail ontvangen met de vraag om je opnieuw aan te melden. Vanaf dit jaar, kun je ook vooraf een hapje eten, lees daar meer over elders in de nieuwsbrief onder het kopje Hapje eten?

Zin in een goed gesprek?

Op 16 februari kun je aanschuiven bij filosofisch gesprekspartner Trees Sauer voor een socratisch gesprek. Dat klinkt ingewikkelder dan het is. Het is niets anders dan een gesprek over allerdaagse zaken dat volgens een vast structuur verloopt en waar het denken en overdenken centraal staan. Zo ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten.

Tijdens deze Open Deur ga je samen met Trees de vraag: “Wanneer noem ik iemand een vriendin?” onderzoeken. Ze gebruikt daarvoor jullie eigen voorbeelden en je gaat naar huis met een setje filosofische vragen om nog eens een goed gesprek met je eigen familie te hebben.  

Trees leidt onder meer socratische gesprekken in het Socratisch Café in Eindhoven en voert socratische gesprekken met ouderen. Thuis heeft ze een eigen praktijk.

Meld je snel aan, er is plek voor 8 Drukke Dames.

Ontspannend netwerken

Dat netwerken ook ontspannend kan zijn, dat bewees de Open Deur bij Voet(en)Plus en Udongo op zaterdag 15 oktober door Drukke Dame 
Daniëlla van Komen en collega Joep Jägers.

Het was echt een zeer geslaagde dag. Ieder voelde de veiligheid om aan te geven wat zij nodig had.
 ’s Ochtends startten de deelnemers met een voetenbadje om zo te aarden, tot rust en bij zichzelf te komen. Ondertussen gaven Joep en Daniëlla uitleg over voetreflexPlus therapie en was er ruimte voor vragen. Daarna kreeg iedereen in koppeltjes en onder begeleiding van Joep en Daniëlla een “gronding-ontspanning massage”. Zeer mooie reacties werden daarna gedeeld. Uiteraard liep alles een beetje uit, maar dat hoort ook zo bij een succesvolle Open Deur! 

Daniëlla en Joep: “Dankjewel lieve aanwezigen. 
Wie weet tot ziens.”

Word een Busy Buddy

In 2023 willen we graag nog meer de focus leggen op elkaar inspireren en motiveren. We willen vooral jonge vrouwen die dromen van een eigen onderneming (of een andere prille wens) ondersteunen. En daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Meld je als ervaren Drukke Dame, bedreven professional of ondernemer bij ons aan als Busy Buddy (business buddy) om je ervaring te delen met een beginnend ondernemer/professional in maximaal vijf gesprekken.

En/of nodig een jonge Drukke Dame uit voor onze Date in januari om kennis te maken met onze netwerkavonden. Als ze interesse heeft, koppelen we haar graag aan een Busy Buddy voor een Drukke Dames Duwtje.

Zo kunnen zij op onze schouders succesvol worden. Interesse?
Stuur ons een email.

Hapje eten?

Even in de herhaling, voor wie het vorige maand heeft gemist: we hebben een nieuwe locatie voor onze Dates. Vanaf 2023 treffen we elkaar zo’n iedere twee maanden bij Café-Restaurant Jan’s Polder aan Muggenhol 15A in Veldhoven. Een heerlijke nieuwe plek voor nieuwe inspriratie! En het mooie is, hier kun je vooraf een hapje eten! Reserveer wel een tafeltje en zeg dat je een Drukke Dame bent, dan krijg je een kopje koffie of thee “on the house” (gratis). Tot gauw op onze nieuwe vaste plek.

Fotografie: Leo Baselmans

Date 25 januari

Sheila Leenders, vice-president EUV fabriek bij ASML, vertelt hoe je kunt leiden vanuit je hart.

Open Deur 16 februari

Trees Sauers van thuispraktijk Filosofisch Gesprek, voert graag een goed gesprek met jou.