Veldhoven Verbindt

Veldhoven Verbindt

Ook dit jaar organiseren wij samen met alle Veldhovense serviceclubs, netwerkclubs en ondernemersverenigingen: Veldhoven Verbindt.

Dit evenement vindt wederom plaats in Theater de Schalm, dit jaar op donderdag 20 juni 2019.

Tijdens het evenement zullen onder andere Wim van der Leegte, onze burgemeester Marcel Delhez en Magic Mike het podium betreden.

Laat je verrassen tijdens de uitreiking van de prijs “Veelbelovend Ondernemer van het jaar” die voor het eerst wordt uitgereikt. Deze prijs is een samenwerking met de Stichting Veldhovense Ondernemerstrofee.

Kaartverkoop is deze week van start gegaan. De kaarten zijn HIER te bestellen. Wees er snel bij want er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Voor bedrijven die ons een warm hart toe willen dragen zijn er diverse sponsorpakketten beschikbaar, deze staan uitgewerkt op onze website.

Meer informatie is terug te vinden via:

www.VeldhovenVerbindt.nl

www.facebook.com/VeldhovenVerbindt/

www.linkedin.com/company/veldhoven-verbindt

https://twitter.com/vhovenverbindt

Hopelijk treffen we elkaar op 20 juni!

Aan Veldhoven Verbindt nemen de volgende organisaties deel: Veldhovens Ondernemers Contact, JONG! Veldhoven, Rotary Veldhoven, Lions Club de Keersop, Drukke Dames Netwerk, Vereniging Ondernemers Citycentrum, HOG de Kempen, Ronde Tafel Veldhoven, Ladies Circle’ de Kempen, Parkmanagement Veldhoven, Ondernemersvereniging Veldhoven Dorp, Koninklijke HORECA Nederland (Veldhoven) en de gemeente Veldhoven.

Met vriendelijke groeten,

Veldhoven Verbindt

www.veldhovenverbindt.nl

info@veldhovenverbindt.nl