Date 15 mei 2019

Date 15 mei 2019

Tijdens de Drukke Dames Date van woensdag 15 mei, worden de Vriendinnen van…bekend gemaakt. Maar we hebben natuurlijk ook weer een interessante tante voor je. Deze keer is dat Chantalle Weemaes van TopState.

Chantalle gaat ons in deze masterclass vertellen hoe wij ons energielevel naar een hoger niveau kunnen tillen.

De Date vindt plaats in Museum t Oude Slot, Hemelrijken 6 Veldhoven. Zoals gewoonlijk is de avond kosteloos op je eigen consumpties na.

Meld je HIER aan

Onze interessante tante 

Chantalle Weemaes, 45 jaar, woont samen met haar (zakelijk) partner in Eindhoven en hun twee kinderen van 12 en 15 jaar. Ze is eigenaar van TopState en verzorgt trainingen aan professionals in energiemanagement.

Chantalle is altijd al geboeid geweest door de systemen in de mens die voor gezondheid, energie en optimaal presteren zorgen. Ondanks drie specialisaties binnen de fysiotherapie had ze hier nog steeds onvoldoende grip op. Door zich te verdiepen in de biochemie en het brein van de mens ging er een nieuwe wereld voor haar open.

Uit al deze kennis en inzichten is een twaalfstappen plan ontstaan, een praktische handleiding waarmee je als individu jouw systemen het beste kunt aansturen om duurzaam topprestaties te leveren.

Jouw energie is de grootste succesfactor in je bedrijf
Het belangrijkste instrument in je business ben jezelf. Als ondernemer ervaar je hoe doorslaggevend energie daarbij is. Niet timemanagement maar energiemanagement is je allerbelangrijkste wapen in jouw drukke leven.

Ben je benieuwd naar jouw energielevel? En wil je het maximale uit deze masterclass halen? Vul dan voor deze masterclass de gratis energietest in en ontdek hoe het met jouw energievoorraad gesteld is.

Meld je HIER aan

Graag tot dan!
De Drukke Dames