Open Deur 18 juni 2019

Open Deur 18 juni 2019

We hebben weer een mooie Drukke Dames Date achter de rug! Een Date op topniveau!

We openden de avond met de aankondiging van de Vriendinnen van de Stichting Drukke Dames. We zijn superblij dat 12 dames hun naam aan onze stichting hebben verbonden! Je kunt ze bekijken op onze website op de vriendinnenpagina.

Onze interessante tante van de avond was Chantalle Weemaes. Zij vertelde ons hoe biochemie werkt en hoe je je brein voor de gek kunt houden zodat je in TopState komt.

De aansluitende netwerkborrel bubbelde en bruiste van energie!

Open Deur juni

De Open Deuren van dinsdag 18 juni en donderdag 20 juni wordt georganiseerd door Annemarie van Berkel van diAnimo en staat in het teken van wandelcoaching. We gaan dan ook lekker naar buiten!

De exacte locatie wordt nog bepaald, maar zal zich in Aalst-Waalre bevinden. De start is om 19.30 uur.

Let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Klik HIER om je aan te melden

 

Over Annemarie

Ik, Annemarie van Berkel van diAnimo ben loopbaanbegeleider en wandelcoach. Ik ondersteun mensen bij het (terug)vinden van hun eigen verantwoordelijkheid en zelfvertrouwen. Het is mijn passie mensen zich te laten ontwikkelen en ze te laten gaan voor waar ze echt blij van worden. Zelf blijf ik ook alsmaar groeien en ontwikkelen. Soms via leuke en soms via minder leuke paden. Zo ben ik zelf geconfronteerd geweest met kanker, wat me nog bewuster heeft gemaakt van mijn doelen in het leven.

Met plezier verzorg ik deze Open Deur voor jullie. Wees hartelijk welkom!

De Open Deur

Ken je wandel-coaching? Ik wil je er graag kennis mee laten maken.

Neem je wel eens tijd om stil te staan bij wat je allemaal doet? En of deze zaken nog wel bij je passen? In mijn ogen is dit heel belangrijk. Lekker in je werk zitten zorgt ervoor dat je ook nog energie hebt voor de andere zaken die zo belangrijk zijn in het leven.

Tijdens deze Open Deur gaan we naar buiten, weer of geen weer 🙂 We gaan enkele aspecten van het wandel-coachen ervaren en er is deze avond ook aandacht om te netwerken. Dit keer doen we dat met behulp van de natuur.

Deze Open Deur in Aalst-Waalre sluiten we, liefst met een zonnetje erbij, af met nieuwe inspiratie en hernieuwde contacten.

DiAnimo staat voor spiegelen & reflecteren (dia), inspireren & motiveren (animo).

Voor meer informatie over mij en mijn kwaliteiten en andere bezigheden, kijk gerust op mijn site, www.dianimo.nl

Graag tot dan!
De Drukke Dames