Date 11 september

Date 11 september

De zomervakantie is afgelopen en ook de Drukke Dames pakken de draad weer op.

We hopen dat je van de zomer hebt genoten. Het weer was in elk geval fantastisch!

Kort voor de zomervakantie werd Stichting Drukke Dames Netwerk, met de handtekening van Martine Paulusse, een feit. Met dank aan al onze vriendinnen en Marks Wachters notarissen kan Stichting Drukke Dames Netwerk verder groeien.

Het bestuur bestaat uit vijf Drukke Dames: Martine PaulusseBaukje WillemsGerlinde de JongeSandra Bijl en Annemiek Machielse. Deze laatste Dame is tevens onze interessante tante van de Date van 11 september. Mooie kans om kennis te komen maken!

Drukke Dames Date

Onze interessante tante van de avond is Annemiek Machielse van AM advocatuur. Zij gaat ons leren beter argumenteren!

De Date vindt plaats in Museum t Oude Slot, Hemelrijken 6 Veldhoven. Om 19:45 uur gaat de deur open en om 20.00 uur starten we het programma. Zoals gewoonlijk is de avond kosteloos op je eigen consumpties na.

De Drukke Dames

RESERVEER MIJN PLAATS

Beter argumenteren kun je leren! 

Het vak van advocaat blijft dankbaar voer voor televisieseries over de hele wereld. The Good Wife, Suits, Danni Lowinski, Ally McBeal, Boston Legal, te veel om op te noemen. De praktijk van een advocaat wordt in dit soort series extra spannend gemaakt met intriges, verhoudingen met collega’s, miljoenenclaims, behoorlijke ego’s enz. Toch is een groot deel van de afleveringen gereserveerd voor de vlammende betogen van de advocaten in de rechtszaal.

Omdat de dagelijkse praktijk echt heel wat saaier is, kan ik niet beloven dat de Drukke Dames Date van 11 september a.s. zo flitsend wordt als die gedramatiseerde fictie. Wat ik wel beloof is inzicht in de techniek achter die vlammende betogen. Argumenteren is immers een vaardigheid waar elke ondernemer in de dagelijkse praktijk wat aan heeft. Jij als Drukke Dame dus ook.

Hoe beïnvloed je een klant zodat hij voor jou kiest? Hoe overtuig je een andere ondernemer om met jou samen te gaan werken? Hoe los je snel een meningsverschil op met een leverancier of klant? Hoe onderhandel je effectief over wie vanavond de baas is over de afstandsbediening?

Kom je ook naar de Drukke Dames Date van 11 september? Dan geef ik je graag inzicht in enkele technieken achter argumenteren. Met voorbeelden, interactie én nuttige tips om zelf eenvoudig toe te passen in je eigen onderneming.

Over Annemiek Machielse van AM advocatuur.

Voor mij als advocaat is argumenteren dagelijkse praktijk. In brieven, in de rechtszaal, door de telefoon. Het is een aaneenschakeling van steeds weer een ander dossier met een andere wederpartij die overtuigd moet worden van het gelijk van mijn cliënt.

Omdat ik Nederlands én Rechten heb gestudeerd, besteed ik graag extra aandacht aan de vorm van mijn betoog. Een juridisch sterk verhaal is namelijk meer dan alleen inhoud. Hoe je iets opschrijft of vertelt, kan een wereld van verschil maken om een rechter of wederpartij te overtuigen. Met de wet als leidraad en taal als wapen, ga ik altijd voor maximaal resultaat!

RESERVEER MIJN PLAATS