Open deur 1 en 2 oktober 2019

Open deur 1 en 2 oktober 2019

Hallo Drukke Dame!

Op 1 en 2 oktober staat de deur open bij twee enthousiaste Drukke Dames. Het beloven twee heel verschillende ‘kijkjes in de keuken’ te worden. Zo kun je op dinsdag 1 oktober kennismaken met Stijldokter Astrid Baeten en op woensdag 2 oktober laat Marij Nuij je kennismaken met haar acupunctuur- en thermografiepraktijk.

Wat de dames tijdens hun Open Deur te bieden hebben, lees je verderop in deze nieuwsbrief. Maar, let op! Tijdens een Open Deur is er maar beperkt plaats, dus wacht niet te lang en meld je snel aan via één van de knoppen.

We wensen jullie weer super leuke en leerzame netwerkavonden toe!

De Drukke Dames

Open Deur dinsdag 1 oktober

Tijdens de Open Deur van dinsdag 1 oktober ben je welkom bij Astrid Baeten van KleurID. Maak kennis met haar fingerspitzengefühl voor kleur en stijl!

De Open Deur vindt plaats in Studio KleurID, Frederiklaan 187 Eindhoven. Op 150m lopen kun je gratis parkeren op het Trudoplein. Ontvangst om 19:45 uur en om 20.00 uur start Astrid met haar programma. Er is plaats voor 6 deelnemers.

Het leven is te kort voor beige…

In de winkel leek het zo’n gave blouse! Hij stond de verkoopster ook fantastisch. Maar eenmaal thuis voel je je er toch niet prettig bij. Je kijkt en kijkt in de spiegel, maar het blijkt dat deze kleur eigenlijk helemaal niet zo goed bij je past…. En dan blijft de blouse jaren achter in je kast hangen. Zonde! Voorkom een miskoop door te weten wat voor kleurtype je bent.

Uit onderzoek blijkt dat 47% geen idee heeft welke kleuren haar het beste staan en dat 30% weleens een miskoop doen omdat de kleur van het kledingstuk niet bij haar past.

Hoe kan het nou zo zijn dat de ene kleur jou beter staat dan de andere? En waarom draagt je vriendin met flair allerlei pastelkleuren terwijl jij er maar bleekjes van wordt? Dit is allemaal afhankelijk van welk kleurtype je bent. Bij elk type hoort een ander kleurenpalet.

Wil jij hier meer over horen?
In een gezellige interactieve workshop, ga ik je onder het genot van een hapje en een drankje, laten zien met welke kleuren jij het mooiste bent. Neem een miskoop mee of een kledingstuk waar je een vraag over hebt en ik zie je graag op 1 oktober in mijn sfeervolle studio!

Groet, Astrid

Klik HIER om je aan te melden

Open Deur woensdag 2 oktober

Op woensdag 2 oktober staat de deur open bij Marij Nuij van Praktijk Nuij. Ervaar er zelf de professionele mix van Traditionele Chinese Geneeskunde en Westerse Medische Wetenschap!

De Open Deur vindt plaats in Praktijk Nuij, Dorpstraat 173a, kamer 6&7 Veldhoven. Er is plaats voor circa 15 deelnemers. Je bent welkom vanaf 19:45 uur, zodat Marij om 20.00 uur kan starten.

Oost ontmoet West…

In mijn acupunctuur- en thermografiepraktijk maak ik thermografische foto’s van de borsten. Thermografie laat mogelijke ontstekingen en/of stagnatie van de lymfe in een vroeg stadium zien. Een mooie manier om preventief met je gezondheid bezig te zijn.

Waarom?
In mijn acupunctuurpraktijk heb ik veel vrouwen met borstkanker behandeld. Het komt dan heel dichtbij en ik werd er zo verdrietig van! Mijn zoektocht naar mogelijkheden om preventief met borstgezondheid bezig te zijn heeft me op het spoor van thermografisch onderzoek gezet. Wat me daarbij heel blij maakte was het feit dat zo veel méér borst gerelateerde klachten in kaart kunnen worden gebracht.

Ik vind het belangrijk dat elke vrouw die dat wil, inzicht heeft in haar borstgezondheid. Dat zij ook weet welke (leefstijl-) mogelijkheden er zijn om specifieke verstoringen in de borstgezondheid aan te pakken. Thermografisch onderzoek biedt dat inzicht. Naast het thermografisch borstonderzoek kun je heel bewust kiezen om ook op gezette tijden een mammografie te laten maken: Jij hebt de regie!

Wil je eens een kijkje nemen in mijn praktijk en mij het hemd van het lijf vragen? Dat kan op 2 oktober onder het genot van koffie, thee of fris.

Graag tot dan!
Warme groet, Marij

Klik HIER om je aan te melden