Drukke Dames Diner 14 november 2019

Hallo Drukke Dame!

Wat hebben we weer een super leuk en enerverend Drukke Dames jaar gehad. Voor dit jaar zitten de Open Deuren er helaas alweer op.

Zo stelde afgelopen week Marij Nuij van Praktijk Nuij de deur van haar acupunctuur- en thermografiepraktijk open.

“Gezien en gehoord hoe dit werkt en wat de voordelen kunnen zijn. Had ik dit maar eerder geweten” zei één van de aanwezige dames. “Zeer onder de indruk van de avond.”

 

 

Over de Open Deur van Astrid Baeten van KleurID merkte een deelneemster op:

“Lieve Astrid, dank je wel voor je inzet, aandacht, rust en lekkernijen. Je hebt veel kennis in huis en wat fijn om daarover te horen.”

Dag 2019… Hallo 2020!

Maar niet getreurd! Binnenkort kunnen Drukke Dames zich weer aanmelden om met uitnodigende onderwerpen de agenda van volgend jaar te vullen. Je krijgt hiervoor nog een aparte e-mail. Een heel gepuzzel, maar we kijken er nu al naar uit om ook van 2020 een succesvol (en niet te vergeten: reuzegezellig) netwerkjaar te maken!

Maar eerst…
De Date waar vast elke Drukke Dame het hele jaar naar uitkijkt…

Samen eten!

Het Drukke Dames Diner

Op donderdag 14 november sluiten we ons netwerkjaar af met het traditionele Drukke Dames Diner. Of je nu geen enkele bijeenkomst hebt gemist dit jaar, of je bent nog nooit geweest maar wacht al tijden op HET moment om een keer aan te sluiten… Het Drukke Dames Diner mag je niet missen!

Vanwege het heerlijke ‘we-likken-onze-vingers-er-nu-nog-bij-af’ eten dat we vorig jaar kregen voorgeschoteld, keren we dit jaar terug naar Villa la Bella. Naast het diner zelf, zal een netwerk-tintje uiteraard niet ontbreken.

Praktische informatie:
Datum: 14 november 2019
Locatie: Villa la Bella, Kruisstraat 23 Veldhoven
Inloop 18.30 uur, aan tafel om 19.00 uur.
Kosten: circa 35,= p.p.

Let op: er is plaats voor maximaal 40 dames. Wil jij erbij zijn, reageer dan dus snel!

Klik hier en reserveer direct je plaats!