Nieuwjaarsdate 15 januari

Nieuwjaarsdate 15 januari

Na het super gezellige, goed verzorgde en heerlijke Drukke Dames Diner van 14 november jl. loopt 2019 nu toch langzaamaan echt op z’n eind. Nog een week en dan tikken we december alweer aan. Dé maand waarin de Drukke Dames kalender altijd leeg blijft, omdat er in december al meer dan genoeg andere drukke dingen te doen zijn.

We hopen dat jullie met ons van een interessant Drukke Dames jaar hebben genoten en de dates en open deuren weer inspirerend hebben gevonden. De planning voor 2020 hebben we inmiddels ook rond. Vergeet niet die data nú alvast in je agenda te noteren! De volledige agenda vind je op de website.

Drukke Dames Date / Nieuwjaarsborrel

Voor de Drukke Dames Date van woensdag 15 januari proosten we graag samen met jullie op het nieuwe jaar. Maar, alleen borrelen (hoe lekker dat ook kan zijn) doen we niet. Het zou tenslotte geen Drukke Dames Date zijn zonder een interessante tante. Dat is die avond leiderschapscoach Patty Post die je wellicht kent van haar Stargazer Academy vlogs op YouTube. Zij neemt ons mee op een reis door de ontwikkelingsthema’s van 2020!

De Date vindt plaats in Museum ’t Oude Slot, Hemelrijken 6 Veldhoven. de avond start om 20.00 uur. Zoals gewoonlijk is de avond kosteloos op je eigen consumpties na.

We zien je weer graag!

De Drukke Dames

Roadmap voor 2020

Patty Post is Leiderschapscoach. Ze helpt coaches, ondernemers en leiders tot de kern van hun potentieel te komen en daarmee de unieke handleiding en routekaart voor hun bedrijf en leven te ontdekken. Patty maakt gebruik van een bijzonder perspectief, namelijk Evolutionaire Astrologie: een ontwikkelingsgerichte vorm van astrologie die niet alleen jouw potentieel laat zien maar ook de weg ernaartoe.

Tijdens de date neemt Patty ons mee op reis door de ontwikkelingsthema’s van 2020, een krachtig jaar waarin van ons allemaal gevraagd wordt om “een berg te beklimmen”. Ze geeft aanwijzingen en tips over hoe we de uitdagingen zo elegant mogelijk kunnen navigeren en 2020 ons beste jaar ooit maken!

Dat wil je toch niet missen?

Reserveer je plaats

PS: je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief, zodat je altijd als (één van de) eerste op de hoogte bent van onze Open Deuren en Dates. Hiermee ben je direct (kosteloos) lid van het Drukke Dames Netwerk.