Aankondiging Open Deur februari 2020 en meer…

Aankondiging Open Deur februari 2020 en meer…

Hallo Drukke Dame!

Wat een tof begin van het nieuwe Drukke Dames netwerkjaar 2020 hebben we op 15 januari jl. gehad. Met meer dan 60 dames proostten we op het nieuwe jaar. Patty Post (leiderschapscoach voor coaches, ondernemers en leiders) nam ons mee door de thema’s van 2020. Het belooft een jaar met uitdagingen te worden en we hebben tips van Patty gekregen om daar zo elegant mogelijk doorheen te navigeren.
Patty Post op Drukke Dames Date
We willen de stoere dames bedanken die het aandurfden om naar voren te stappen. Zij vertelden hun eigen ervaringen met zelf-onderschatting en hoe ze zichzelf dit jaar gaan inzetten om hun doel(en) te bereiken. Er was niet eens voldoende tijd om alle dames die wilden aan het woord te laten. Maar niet getreurd! Patty heeft beloofd om in november aanwezig te zijn bij het Drukke Dames Diner, zodat we dan samen kunnen terugkijken op wat dit jaar ons (jou) heeft gebracht. Wordt dus vervolgd…
Drukke Dames Date januari 2020

Open Deur 12 februari

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de eerste Open Deur van 2020. Op woensdag 12 februari vindt de Open Deur plaats in het Centrum voor bewustzijn en bewegen aan de Sterrenlaan 24 te Veldhoven. De avond start om 19.00 uur. Zoals gewoonlijk is de avond kosteloos.

Bewegen, zelfs als dat moeilijk gaatJill Peeters en Yvonne vd Ven

Twee drukke dames verenigingen hun krachten: Jill Peeters van Jill Peeters Osteopate en Yvonne van de Ven als Cesar therapeut/ leefstijlcoaching binnen het Centrum voor bewustzijn en bewegen.

In het Centrum voor bewustzijn en bewegen zitten 4 disciplines met allemaal hun eigen visie op beweging. Tijdens deze open deur gaan we op zoek naar het antwoord: Wat kan jij doen, als bewegen moeilijk gaat? We laten jullie kennismaken met osteopathie, oefentherapie Cesar, Feldenkrais en leefstijlcoaching. Want leven is bewegen!

Tijdens deze open deur geven we 15 drukke dames de mogelijkheid om onze praktijk te leren kennen. Na een gezamenlijke opening, zal de groep verdeeld worden in drie groepen van maximaal vijf vrouwen. Die drie groepen krijgen daarna in drie verschillende ruimtes inzicht in beweging. De avond zal weer worden afgesloten met een drankje en mogelijkheid om nog specifieke vragen te stellen.

De Open Deur zal naar verwachting zo’n 1,5 tot 2 uur duren. Jullie zijn vanaf 19.00 van harte welkom op de Sterrenlaan 24 te Veldhoven. Om 19.15 starten we met de eerste workshop!

Interesse in deze avond? Reserveer dan snel je plaats

Drukke Dames bedrijfspagina op LinkedIn

ToDrukke Dames op LinkedInt slot willen we jullie nog informeren over de nieuwe bedrijfspagina van de Drukke Dames op LinkedIn. Zo is er een extra social media kanaal bij naast de website, Facebook, Instagram en de nieuwsbrief. Meld jij je ook aan als volger van het Drukke Dames Netwerk op LinkedIn? Op die manier weten we vast nog meer Drukke Dames zoals jij te bereiken.