We hebben nieuws voor jou!

We hebben nieuws voor jou!

Hallo Drukke Dame!

In 2012 zijn we het Drukke Dames netwerk gestart als een manier om ondernemende dames uit Veldhoven en een hele ruime regio met elkaar te verbinden. Het plan was: als we alle vier, vier dames meenemen, hebben we al een club van 20 dames!

Zo planden we onze eerste Drukke Dames Date. De opkomst was veel groter dan we durfden te dromen: het Drukke Dames Netwerk sprak dus dames aan!

En dat doet het gelukkig nog steeds. Het Drukke Dames Netwerk is inmiddels een netwerk dat niet meer weg te denken is uit Veldhoven, sterker nog, het is één van de grootste netwerkclubs in Veldhoven. Meer dan 380 dames voelen zich bij ons thuis en daar zijn we heel blij mee en trots op!

Stichting Drukke Dames
We willen heel graag dat het Drukke Dames Netwerk nog heel lang blijft bestaan en blijft groeien. Om dat te kunnen waarborgen hebben we besloten om een stichting te worden. Op deze manier kunnen we laten zien dat we ons netwerk serieus nemen en hebben we ook de aansprakelijkheid goed geregeld.

Waar we voor staan en voor gaan, het verbinden van Drukke Dames, kunnen we dan in statuten vastleggen en ondertussen blijven we het laagdrempelige en fijne netwerk dat we al waren. Veel veranderingen zul je er als Drukke Dame dus niet van merken.

Vriendinnen van de Drukke Dames
Deze nieuwe rechtsvorm brengt wel een aantal kosten met zich. Daarom zijn we op zoek naar “Vriendinnen van de Drukke Dames”.

Wat houdt dat in?
Als vriendin steun jij het Drukke Dames Netwerk met een financiële bijdrage. Hierdoor zorg jij er mede voor dat ons netwerk kan blijven groeien.

Wat krijg jij hiervoor terug?
Uiteraard onze dank en vriendschap. Daarnaast willen we ook graag aan de rest van de wereld laten zien dat we vriendinnen zijn. Dat doen we door het vermelden van je naam, je logo en een link naar je website op de “Vriendinnen van…”-pagina.

Wil je vriendin worden van de Drukke Dames?
Je kunt kiezen voor een vermelding van een half of een heel jaar. Voor een heel jaar betaal je €100,- Voor vermelding van een half jaar betaal je €60,-

We zijn op zoek naar tien vriendinnen voor een heel jaar en vijf vriendinnen voor een half jaar. Wil jij onze vriendin worden? Klik dan op onze roze button.

Aanmelden kan t/m 30 april. Tijdens de date van woensdag 15 mei stellen we al onze vriendinnen voor.

We hopen op jouw vriendschap!

De Drukke Dames

Klik HIER als jij onze vriendin wil worden.