Toch netwerken in coronatijd

Toch netwerken in coronatijd

Hallo Drukke Dame!

Laten we maar met de deur in huis vallen. Dit jaar helaas geen Drukke Dames Diner. Maar we hebben ook goed nieuws: we hebben een alternatief voor jullie. Niet in een restaurant, maar vanuit thuis geven we jullie toch de kans om met elkaar te netwerken. En omdat we er rekening mee moeten houden dat we ook volgend jaar naar alternatieven moeten zoeken, houden we daar in de jaarplanning voor 2021 alvast rekening mee. Denken jullie met ons mee? Dan kunnen we samen toch blijven netwerken!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van de Drukke Dames

Geslaagde Open Deur

De dames die naar de Open Deur gingen bij Sylvia van Swaaij genieten nu van hun zelf gemaakt essentiële oliën! Ze hadden een gezellige en leerzame avond bij Your-Flow. Op naar de volgende Open Deuren, waarover verderop meer.

Verzorg jij een online Open Deur?

We gaan aan de slag met de planning voor het eerste half jaar van 2021. Heb jij een leuk idee voor een Open Deur die je online wilt verzorgen? Laat het

ons dan weten voor 1 november en mail je idee naar contact@drukkedamesnetwerk.nl. Wij zijn benieuwd naar jullie creatieve ideeën!

Zoomdate in plaats van diner

Natuurlijk laten we het einde van het Drukke Dames-jaar niet ongemerkt voorbij gaan. Ook al kan netwerken weer even niet

live, we proeven dat er wel behoefte aan is, dus in plaats van een diner een nieuwe Zoomdate. Hoe het er precies uit gaat zien, verklappen we nog niet. Wat we al wel kunnen vertellen is dat de focus net als bij het diner op netwerken ligt. Je kunt je vanaf nu aanmelden voor deze Zoomdate.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging met de link naar Zoom. We starten om 20.00 uur.

Blijf gezond lieve dames en hopelijk tot snel!