Einde van ons netwerkjaar

Einde van ons netwerkjaar

Hallo Drukke Dame!

Wat was het een leuke Zoomdate afgelopen donderdagavond! Na de videoboodschap van wethouder Daan de Kort, gingen de dames in groepjes ‘aan tafel’. Aan elke tafel werd een stelling behandeld en er werd drie keer van virtuele tafel gewisseld. Naderhand kreeg elke dame de gelegenheid om te vertellen wat zij de meest waardevolle tip of opmerking vond:

Maak tijd om te netwerken
Begin voordat je klaar bent
Maak je doelgroep specifiek
Blijf in beweging, zowel mentaal als fysiek
Volg je intuïtie
Kijk buiten je vakgebied naar hoe een ander het doet (ga vreemd)
Hou vertrouwen

Annemiek deelde ter inspiratie haar guilty pleasure met ons. Het nummer ‘The Climb’ van Miley Cyrus.

Ain’t about how fast I get there
Ain’t about what’s waiting on the other side
It’s the climb


Kortom: jaag niet alleen je doelen na, maar sta af en toe eens stil, kijk om je heen, kijk wat je al hebt bereikt en vergeet niet daar van te genieten.

Met deze Zoomdate zijn we aan het eind van ons netwerkjaar gekomen (in december zijn de Drukke Dames te Druk om te Daten). We wensen jullie daarom alvast een heel gezond en gezellig 2021! 

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van de Drukke Dames

Bekijk hier de videoboodschap van wethouder Daan de Kort. Hij vertelt onder andere over het ondernemersloket. Op onze website vind je informatie die vanuit de gemeente met ons gedeeld wordt. Verder kun je meer horen van Daan via zijn podcast Eyeopener.

De Vriendinnen van…

Het Drukke Dames Netwerk is inmiddels een netwerk dat niet meer weg te denken is uit Veldhoven. Ongeveer 400 dames voelen zich thuis bij ons en daar zijn we heel trots op!  

Onze Vriendinnen steunen het Drukke Dames Netwerk met een financiële bijdrage. Hierdoor zorgen zij er mede voor dat ons netwerk kan blijven groeien. 

Naast onze dank en vriendschap hebben zij een plaatsje op de De Vriendinnen van…-pagina.

Wil jij ook vriendin worden? Stuur dan een mailtje met jouw gegevens en een profielfoto naar contact@drukkedamesnetwerk.nl. Je vermelding geldt voor een jaar en kost 100,-.

Jaarplanning 2021

Of we live of online gaan Daten weten we nog niet. Maar we hebben wél al een mooi programma voor je klaarstaan voor het eerste half jaar. Deze Dates en Open Deuren kunnen allemaal zowel live als online gegeven worden. Zie het programma op onze website en reserveer de data alvast in je agenda!

(Zoom)Date met Jolanda Damsma

De Date van Jolanda in mei werd uitgesteld vanwege corona. Maar van uitstel komt geen afstel! Op woensdag 13 januari neemt ze ons mee op reis in je brein. Of dat live of via Zoom is zullen we nog even moeten afwachten.

Jolanda Damsma – Content Academy

Ik ben Jolanda Damsma, oprichter van de Content Academie. Ik ben anti burn-out.
Een burn-out wens ik niemand toe. Als je mijn boek Levend Dood leest, dan snap je ook waarom.

Gelukkig is het redelijk eenvoudig om een burn-out te voorkomen. Je hebt er een beetje kennis over je brein voor nodig. Ik vind het belangrijk dat ik mijn ervaring en kennis met je deel zodat die ellende jou bespaard blijft. 

Date woensdag 13 januari

Hoe werkt communicatie en waarom wil je bepaalde dingen wel, maar doe je ze niet?

Ik hoef jou niet te zeggen dat je goed voor jezelf moet zorgen om creatief en productief te blijven. Ik hoef je ook niet te zeggen dat je vertrouwen moet hebben in jezelf en ik hoef je al helemaal niet te zeggen dat je gedachten soms een loopje met je nemen.

En toch ga ik deze onderwerpen met je bespreken tijdens onze date. Ben jij erbij?

Blijf gezond lieve dames en hopelijk tot volgend jaar!
Het bestuur van het Drukke Dames Netwerk