Open Deur: maak je eigen essentiële oliën

Open Deur: maak je eigen essentiële oliën

Hallo Drukke Dame!

Wat fijn om de eersten van jullie weer live te hebben gezien! Hopelijk gaat dat de komende tijd weer vaker gebeuren tijdens Dates en Open Deuren. Tijdens de live Date vroegen sommigen ook al naar het jaarlijkse diner. We zijn nog aan het kijken of en hoe we dat met de maatregelen kunnen realiseren en laten jullie daar zo snel mogelijk iets over weten. Ook wij willen het diner eigenlijk niet missen, maar we proberen een oplossing te vinden waardoor het toch kan mét inachtneming van de maatregelen. Jullie horen van ons!


Met vriendelijke groet,
Het bestuur van de Drukke Dames

Onze klanten in de hand

Dat we heel graag spelletjes spelen bleek wel tijdens de Date afgelopen woensdag bij Museum ’t Oude Slot. Nettie Wester nam ons met haar business game Klant in je hand mee in de wereld van het verkopen. Al spelend leerden we op een vaak verrassende manier hoe we onszelf daarin nog kunnen verbeteren. Het was een leerzame en gezellige avond waarop we ook voor het eerste weer een beetje konden netwerken. Al was het met wat meer regeltjes dan we gewend zijn, ook dat was heerlijk om weer te doen!

Kun jij wat hulp gebruiken met je balans?

Kom dan naar de Open Deur bij Sylvia van Swaaij van Your-Flow. Sylvia is Emotioneel Welzijn Coach en helpt je jou om rust, balans en overzicht te houden door je bewust te maken van de invloed van externe en interne prikkels (emoties) die ze samen met jouw in goede banen leidt. In haar praktijk geeft ze Flow Touch massages en verschillende workshops waarin je ervaart hoe jij jezelf en de mensen om jou heen kunt bekrachtigen en de juiste ondersteuning kunt bieden (fysiek, mentaal en emotioneel) zonder daarbij je energie te verliezen.

Twee data

Tijdens de Open Deur deelt Sylvia graag met ons hoe je natuurlijke essentiële oliën kunt inzetten voor het boosten van je immuunsysteem, het reguleren van prikkels en emoties én het doorbreken van belemmerende overtuigingen zodat ook jij lachend het leven doorgaat. Aan het eind van de workshop krijgen je als deelnemer twee zelf op maat gemaakte samples mee naar huis. Vanwege de beperkte ruimte en de maatregelen, zijn er dit keer twee avonden: dinsdag 6 oktober en woensdag 7 oktober. Meld je dus snel aan als je erbij wilt zijn!