Klaar voor het nieuwe netwerkseizoen

Klaar voor het nieuwe netwerkseizoen

Hallo Drukke Dame!

De zomervakantie zit er alweer op en De Drukke Dames maken zich weer op voor het netwerkseizoen. Zoals jullie weten heeft er een wisseling in het bestuur plaatsgevonden. Baukje Willems is de nieuwe voorzitter en neemt daarmee de rol van Martine Paulusse over. Bianca Kuijpers neemt Baukjes rol als secretaris over. Sandra Bijl blijft penningmeester en Annemiek Machielse en Gerlinde de Jonge blijven meewerkend lid.

Een nieuwe bestuurssamenstelling betekent natuurlijk ook een nieuwe foto. Melvin van Liebergen van L-Mount Media, die de meesten van jullie kennen als een van de gezichten achter de bar bij Museum ’t Oude Slot, maakte mooie nieuwe foto’s van ons. 

Met dit nieuwe bestuur gaan we er na de zomer weer tegenaan, met onder ander weer een Live Date. Uiteraard volgen we daarbij de richtlijnen in de hoop dat maatregelen straks niet meer nodig zijn. We hopen dat iedereen een fijne zomer heeft gehad en dat we jullie snel weer mogen ontmoeten!

Met zomerse groet,
Het bestuur van de Drukke Dames

Drukke Dames Date 16 september

Interessante tante Nettie Wester heeft een primeur voor De Drukke Dames: wij zijn de eersten die haar nieuwe business game Klant in je hand mogen spelen! Met het spel kun je voorbereiden op gesprekken, werken aan het vergroten van je netwerk en valkuilen bij het maken van een offerte voorkomen.

Ook moeite met verkopen van je product of dienst?Nettie ontwikkelde Klant in je hand omdat gesprekken met klanten waarin ze haar business games probeerde te verkopen voor haar te veel als een verkoopgesprek voelden. Daar had ze moeite mee, maar ze kreeg de kunst van marketing en sales onder de knie door veel te lezen, met experts te spreken en webinars te volgen en gunt ons ook die kans. Nettie weet nu dat meebewegen met de klant en open in gesprek gaan beter bij haar past dan overtuigen. “Wat is er mooier dan dit met een business game te kunnen doen en samen met je medespeler(s) te leren door te ervaren en energie op te doen?!” Ervaar het zelf de 16e.  

Live daten

Naar aanleiding van onze poll en na goed overleg met Museum ’t Oude Slot hebben we gekozen voor een live Date bij het museum. In deze periode ziet dat er wel iets anders uit, maar we zijn heel blij dat we weer terecht kunnen. Volgens de richtlijnen waar het museum aan moet voldoen, worden ieders gegevens genoteerd. Verder verdelen we jullie over twee ruimtes, waardoor de een eerst kan netwerken en de andere eerst het spel van Nettie kan spelen. Daarna wisselen we. Verder vragen we je natuurlijk om niet te komen als je klachten hebt en dat even bij ons te melden. Er is ruimte voor 45 dames, maar we maken zo nodig een wachtlijst. Meld je aan en zet de Date alvast in je agenda op 16 september om 20.00 uur.

Volg je de Drukke Dames al op social media?

Je kunt ons naast deze nieuwsbrief ook volgen op onze website, via FacebookTwitterInstagram en LinkedIn. Leuk om ook daar met elkaar in verbinding te zijn.