Drukke Dames Date: Klant in je hand

Drukke Dames Date: Klant in je hand

Hallo Drukke Dame!

Op de camping in Frankrijk, aan de Adriatische kust of gewoon vakantie in eigen tuin. Het is voor veel mensen nog afwachten hoe de zomer eruit gaat zien. Toch hopen we dat iedereen een leuke zomer heeft en daarna is het alweer tijd voor de volgende Drukke Dames Date. Op 16 september hebben we hoe dan ook een speelse avond met elkaar! Dan laat Nettie Wester van Game Case ons kennismaken met Klant in je hand; een van haar business games. Het is nog even afwachten of de Date in levende lijve gaat plaatsvinden of online, maar daar hopen we eind augustus meer duidelijkheid over te hebben. In beide gevallen is aanmelden nodig dus houdt onze berichten goed in de gaten, dan hoor je zo snel mogelijk van ons.

Fijne vakantie allemaal!
Het bestuur van de Drukke Dames

Drukke Dames Date 16 september

Interessante tante Nettie Wester heeft een primeur voor De Drukke Dames: wij zijn de eersten die haar nieuwe business game Klant in je hand mogen spelen! Met het spel kun je voorbereiden op gesprekken, werken aan het vergroten van je netwerk en valkuilen bij het maken van een offerte voorkomen.

Ook moeite met verkopen van je product of dienst?

Nettie ontwikkelde Klant in je hand omdat gesprekken met klanten waarin ze haar business games probeerde te verkopen voor haar te veel als een verkoopgesprek voelden. Daar had ze moeite mee, maar ze kreeg de kunst van marketing en sales onder de knie door veel te lezen, met experts te spreken en webinars te volgen en gunt ons ook die kans. Nettie weet nu dat meebewegen met de klant en open in gesprek gaan beter bij haar past dan overtuigen. “Wat is er mooier dan dit met een business game te kunnen doen en samen met je medespeler(s) te leren door te ervaren en energie op te doen?!” Ervaar het zelf de 16e.

Locatie volgt

Of de Date weer plaats kan vinden bij Museum ’t Oude Slot is dus nog afhankelijk van hoe de maatregelen zich precies ontwikkelen en hoor je na de zomer van ons. Je kunt de Date alvast in je agenda zetten om 20.00 uur.

Volg je de Drukke Dames al op social media? Je kunt ons naast deze website ook volgen via Facebook, TwitterInstagram en LinkedIn. Leuk om ook daar met elkaar in verbinding te zijn.