Drukke Dames nemen afscheid van Martine Paulusse

Hallo Drukke Dame,

De allereerste Zoomdate is een feit. Woensdag nam Mariska Ruissen de deelnemers mee langs alle stemmen die in ons hoofd aan het stuur zitten. Voorafgaand verraste nieuwe voorzitter Baukje oude voorzitter Martine met een bloemetje. Het afscheid van onze grondlegger wilden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Jammer genoeg was het geluid live niet voor iedereen even goed. Gelukkig was er wel beeld zodat de aanwezige Dames de verrassing op Martine’s gezicht meekregen. Hieronder kun je het moment terugkijken. Lieve Martine, namens ons allemaal bedankt dat je netwerken leuk maakte!

De Drukke Dames

Na 9 jaar nemen we afscheid van onze voorzitter Martine Paulusse. We zijn dankbaar voor haar inzet en blij dat we haar als lid van de Drukke Dames in ons midden houden.

Lieve Drukke Dame,

“Wat zou ik graag willen dat ik netwerken leuk zou vinden…” die gedachte bekroop me vroeger heel vaak als ik weer een netwerkding in mijn agenda zag staan. Maar ik vond het niet leuk, sterker nog, ik vond het best wel eng. Zomaar naar een netwerkclub gaan en daar binnenstappen. Waar moet je het over hebben? Passen die mensen wel bij mij? En waarom komen er eigenlijk vooral mannen naar netwerkgelegenheden?

Kortom: er was geen netwerkgelegenheid waar ik me op mijn gemak voelde. Daar moest verandering in komen! En dus richtten we in 2011 het Drukke Dames Netwerk op. Inmiddels is het Drukke Dames Netwerk het grootste netwerk van Veldhoven. Ik ben heel trots dat ik daarvan de medeoprichter en eerste voorzitter mocht zijn.

Dankzij jullie, lieve drukke dames, begon ik netwerken eerst minder eng en vervolgens heel erg leuk te vinden. Mooie ontmoetingen, waardevolle verbindingen en heel veel plezier, dat is waar het Drukke Dames Netwerk voor staat.

De afgelopen date was voor mij een heel bijzondere date. Niet alleen was het de eerste digitale Drukke Dames Date, het was ook de laatste date die ik als voorzitter van het netwerk bijwoonde.

Met ingang van 1 juni draag ik de voorzittershamer over aan Baukje Willems. Vol vertrouwen neem ik een stap terug in de wetenschap dat de stichting door een heel krachtig bestuur wordt geleid. Lieve Baukje, Gerlinde, Sandra, Annemiek en Bianca: veel succes met alle voorbereidingen en andere Drukke Dames dingen.

Lieve Drukke Dame, dankjewel dat jij ervoor zorgt dat netwerken wel leuk is. Ik zie je graag weer bij een volgende date – digitaal of bij ’t Oude Slot!

Martine

Nieuwe voorzitter

Al vanaf het eerste begin was ik te gast bij het Drukke Dames netwerk. Als alleenstaande moeder was ik er niet heel regelmatig, maar wanneer het kon, was ik erbij. Ik kan me nog een fantastische avond herinneren met Machteld Maris, schrijfster van Het Grote Geweldige Vrouwen Boek.

Bijna twee jaar geleden werd ik gevraagd om het Drukke Dames team te ondersteunen met mijn social media skills. Martine en ik kennen elkaar al 16 jaar en samenwerken ging dan ook als vanzelf. Per 1 juni neem ik de voorzittershamer van haar over en neemt Bianca mijn plaats als secretaris in.

Lieve Martine, dankjewel voor jouw inspirerend voorbeeld. Ik ben blij dat we elkaar ook buiten de Drukke Dames om blijven spreken en motiveren tot mooie en grootste dingen. Wat mij betreft verdien jij een plaatsje in het Grote Geweldige Vrouwen Boek!

Baukje

Sommigen van jullie hebben deze nieuwkomer in het bestuur misschien al eens ontmoet bij een Date of tijdens de workshop free publicity die ik al eens voor jullie mocht geven. Martine, dankjewel nog dat je me indertijd hebt overgehaald en de aanzet hebt gegeven om over mijn presentatie-angst heen te komen!

Ik ben tekstschrijver en journalist, onder andere voor het Eindhovens Dagblad. Dankzij mijn ervaring in de media kan ik mijn klanten helpen met hun persberichten. Verder ondersteun ik ze met verschillende teksten en hun communicatie. Dat doe ik bijvoorbeeld ook regelmatig voor Museum ’t Oude Slot, het thuishonk van de Dames. Verder heb ik het druk met mijn gezin, bestaande uit mijn man Marti en kinderen Daniel en Evy. Superleuk dat ik Baukje mag opvolgen en samen met de anderen De Drukke Dames Dates mee mag organiseren. Ik kijk ernaar uit om jullie stuk voor stuk te leren kennen!

Bianca

De Date met Mariska was alweer onze laatste activiteit voor de zomer. De Open Deur bij Jolanda van de Heuvel stellen we uit tot volgend jaar, omdat voor haar persoonlijk contact voorop staat. Onze eerstvolgende activiteit is daarmee de Date met Nettie Wester in september. Daarover hoor je later meer van ons. Voor nu daarom een fijne zomer allemaal en blijf gezond!