Drukke Dames Zoom Date 13 mei

Drukke Dames Zoom Date 13 mei

Hallo Drukke Dame!

Terwijl veel Drukke Dames even wat minder druk zijn, genieten we volop van de zon en zijn we dankbaar voor het mooie weer. Ondertussen bedachten we een manier om onze volgende date toch door te laten gaan en hebben wij op 13 mei de allereerste Drukke Dames Zoom Date met Mariska Ruissen. 

Neem zelf de regie

In onzekere tijden zoals nu tijdens Corona is het moeilijker dan ooit om als ondernemer zélf aan het stuur te blijven zitten. Hoe hou je regie over al die onzekere, angstige en kritische stemmetjes in je hoofd? Baas zijn in eigen hoofd is wat jouw bedrijf op dit moment draaiende houdt. Vind jij het lastig om de regie te houden over je gedachten en emoties in deze ingewikkelde tijd? Dan is de volgende (online) Drukke Dames Date voor jou!

Mariska Ruissen, coach, trainer en schrijfster van het boek Aan het stuur – krijg grip op kritische stemmetjes in je hoofd, leert je hoe je het heft in eigen neemt en de baas wordt over deze stemmetjes. Ze leert je hoe je je verbindt met je innerlijke helpers en hoe je je minder zorgen kan maken over het verleden en de toekomst. 

Luisteren hoe je iets toepast is één, maar je leert pas écht iets, door er actief mee aan de slag te gaan. Daarom heeft Mariska haar team met door haar opgeleide ‘Aan het stuur’-coaches gevraagd om ondersteuning te leveren op deze bijzondere Drukke Dames Date. In kleine groepjes ga je na de uitleg uiteen, om met een oefening direct helderheid te krijgen wie jouw grootste innerlijke saboteur is.

Reserveer mijn plaats

Kijk hieronder voor de coaches die meedoen. 

Zoomdate

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 13 mei via Zoom. Je hoeft hiervoor geen account aan te maken.

We starten stipt om 20.00 uur. Tip: vanaf 19.45 uur staat de link open zodat je de techniek (camera en microfoon) kunt testen. Als je het welkomstscherm van de Drukke Dames ziet, is het goed.

De uitgebreide instructie krijg je als je je aanmeldt voor de zoomdate. Je kunt dan tevens het boek van Mariska gratis downloaden.

Reserveer mijn plaats