Open Deur Petra De Krom

Open Deur Petra De Krom

Hallo Drukke Dame!

Onze Date met vent met talent Daan de Kort voelde bijna als een echte date! Hij gaf vooraf al aan dat we hem het hemd van het lijf mochten vragen en dat heeft hij geweten. Daan beantwoordde onze vragen enthousiast en inspireerde ons met zijn verhaal over hoe hij ondanks zijn slechtziendheid zover kwam. Het moment dat hij slechtziend werd, werd voor hem uiteindelijk zijn gamechanger. Sommigen van jullie deelden ook gamechangers, dankjewel daarvoor lieve dames. Na deze bijzondere avond kunnen we alweer vooruit kijken naar de volgende activiteit: de Open Deur bij Petra de Krom. Petra helpt je op weg met je branding.

Blijf gezond lieve dames en tot de volgende keer!
Het bestuur van het Drukke Dames Netwerk

Vriendin in the spotlight

One minute of fame: de businesstip van Martine Paulusse

Blijf leren! Besteed elke dag 30 minuten aan iets om jezelf te ontwikkelen. Een boek lezen, een vaardigheid oefenen, een les luisteren. Dat half uurtje kun je wel ergens vinden op je dag, een aflevering minder Netflixen. Aan het einde van een jaar, heb je meer aan de kennis en vaardigheden dan aan de wetenschap hoe je favoriete serie afliep.

Pro-tip: als je elke dag 1 uur besteedt aan een onderwerp, ben je na 5 jaar expert op dat onderwerp.

One minute of fame: de businesstip van Baukje Willems

Doe alles wat je doet met aandacht, energie, vertrouwen en wijsheid.

Open Deur bij Petra de Krom

Petra de Krom is creative branding expert en helpt je focus aan te brengen in jouw strategie. Ze vangt je essentie en vertaalt die naar een onweerstaanbaar merk dat ademt waar je voor staat.

Branding gaat om het bouwen van een krachtig merk. Met een solid-as-a-rock focus werk je aan je expertstatus. Je trekt niet alleen méér klanten aan, maar vooral bétere klanten, die perfect bij jou en je merk passen. Doen wat je het allerliefste doet, levert je niet alleen meer omzet in geld op, maar vooral in vreugde en energie!

In de brandingstrajecten van Petra vorm jij de basis. Tijdens haar Open Deur neemt ze je een stukje mee op weg en laat je aan de slag gaan met je eigen branding.