Date met Daan de Kort

Date met Daan de Kort

Hallo Drukke Dame!

Wat hebben we lekker gekookt met Nikki tijdens haar Open Deur en wat was online samen koken verrassend leuk! We maakten een heerlijke zoete aardappel pastinaaksoep en konden al onze prangende kookvragen bij haar kwijt. Veel dames kookten gezellig mee, sommigen keken mee. We hadden zelfs twee Drukke Dames in spe en Marianne maakte een mooie tekening van de ingrediënten. Volgende maand staat er een Date op het programma en we vonden het weer eens tijd voor een vent met talent op het podium. Lees dus snel door om te zien wie ons vertelt over denken in mogelijkheden.

Blijf gezond lieve dames en tot de volgende keer!
Het bestuur van het Drukke Dames Netwerk

Vriendin in the spotlight

Omdat we waarde hechten aan onze vriendschappen – zeker in deze tijd – geven we dit jaar al onze vriendinnen one minute of fame in de nieuwsbrief. Ook voor jou is het leuk, want zij geven jou een businesstip cadeau!

One minute of fame: de businesstip van Eefje Maessen

Coronakilo’s, coronacoupe, thuiswerken… helemaal genoeg van je joggingpak? Zorg dat er in je kast in ieder geval 1 briljante set hangt en trek ‘s ochtends een goed gevoel aan!

One minute of fame: de businesstip van Sandra Bijl

Zorg dat je trauma’s en lichamelijke klachten je ondernemerschap niet belemmeren. Los het op!

Vent met talent: Daan de Kort

In deze tijd worden velen van ons uitgedaagd om te denken in mogelijkheden. Als iemand weet wat dat is, is het Daan de Kort. De jongste VVD-wethouder van Nederland heeft sinds 2018 een portefeuille in Veldhoven (we kennen hem onder andere van het Ondernemersloket) en staat op plek 28 van de VVD bij de Tweede Kamerverkiezingen. In 2008 werd Daan plotseling nagenoeg blind. Hij was 15 jaar, realiseerde zich dat gezond zijn niet vanzelfsprekend is en ineens bepaalden instanties hoe hij zijn leven moest inrichten. Volgens Daan moet je daar zelf over kunnen beslissen. Op zijn 21e kwam hij via een voorkeurszetel in de gemeenteraad. Nu wil hij zijn strijd voor een vrijer leven doorzetten in de Tweede Kamer.