Open Deur Nikki Soetekouw

Open Deur Nikki Soetekouw

Hallo Drukke Dame!

Wat hadden we woensdagavond weer een interessante avond met Jolanda Damsma die ons vertelde over de risicofactoren voor een burn out. Omdat ze zelf een burn out heeft gehad, helpt ze andere vrouwen graag om die te voorkomen. Om ons inzicht te geven in de risicofactoren vertelde ze over de werking van ons brein en liet ons nadenken over onze kernwaarden en waar we energie uithalen. Ook wees ze ons op het grootste risico om ons brein te overbelasten: multitasken. Het was weer een interessante avond, dankjewel Jolanda!

De online Dates zijn leuk, maar intussen kijken we ook wel echt weer uit naar een live ontmoeting. Zoals een van onze leden altijd zegt: als het niet kan zoals het moet, dan moet het zoals het kan. En daar zijn wij het helemaal mee eens! Dus houden nog even vol met zijn allen voor het goede doel. We hebben nog genoeg leuke Dates en Deuren op het programma staan. Live of online, we gaan het zien.

Gezocht: penningmeester

Ook de Drukke Dames willen op zijn tijd vers bloed in het bestuur en daarom is het tijd om op te zoek te gaan naar iemand die onze penningmeester Sandra opvolgt. Heb jij feeling met cijfers en wil je de verantwoordelijkheid over onze financiën van haar overnemen? Stuur dan een mailtje naar contact@drukkedamesnetwerk.nl. Ook als je vragen hebt over de functie neem dan gerust contact op! 

Steun vanuit de gemeente

De gemeente Veldhoven informeerde ons over een samenwerking met MKB Doorgaan. De regionale overheid financiert ondersteuning voor ondernemers door een netwerk van professionals die kunnen ondersteunen en adviseren bij allerlei vraagstukken in deze crisis. 

Open Deur: koken met Nikki Soetekouw

Het leuke aan deze Open Deur is dat we ondanks de beperkingen toch samen met Nikki kunnen koken. In haar kookstudio Tartelette verzorgt Nikki kookworkshops voor vriendengroepen, families of teams op een prachtige landelijke locatie in Heeze.

In deze tijd kan ze geen workshops verzorgen in haar knusse voormalige boerderijschuur en daarom doet ze dat nu online. Op dinsdag 9 februari om 20 uur mogen wij een digitaal kijkje in haar keuken nemen.

Ze maakt samen met ons iets lekkers en laat ons ervaren hoe een online kookworkshop in het werk gaat. Ook vertelt ze hoe ze met workshops is gestart en welke stappen ze daarvoor heeft gezet.

Wie wil, kan meekoken. Nikki zorgt voor een boodschappenlijstje voor de heerlijke pan soep die we samen maken. Meedoen is geen must, maar wel leuk!

Heb je nog prangende kook- of bakvragen, dan kun je die tijdens de workshop aan Nikki stellen.