Date met Simone Middel

Date met Simone Middel

Hallo Drukke Dame!

We zijn alweer een poosje online aan het netwerken en we kijken allemaal uit naar het moment dat het weer live kan! Tot die tijd vermaken we ons wel met de online Dates en Deuren. En wat gaf Petra ons woensdag een interessant kijkje in haar keuken bij haar Open Deur. Met een persoonlijk verhaal liet ze ons zien hoe branding werkt. Na een complexe dubbele enkelbreuk werd haar verteld dat ze ermee moest leren leven. Ze legde zich daar niet bij neer en ging weer staan, lopen en dansen! In die tijd werd haar duidelijk dat je uitstraalt hoe je je van binnen voelt. Voor je branding is het dus belangrijk om datgene uit te stralen wat je wil dat je klanten zien. Branding is de ziel van je bedrijf.

Na deze drukbezochte Open Deur is het tijd voor een Date met een krachtige vrouw met een bijzonder verhaal. Simone Middel gaat op 19 mei met ons in gesprek over haar leven met depressies en suïcidale gedachten. Ze vertelt ons hoe belangrijk het is om het taboe op suïcidaliteit te doorbreken. 

Blijf gezond lieve dames en tot de volgende keer!
Het bestuur van het Drukke Dames Netwerk

Vriendin in the spotlight

Omdat we waarde hechten aan onze vriendschappen – zeker in deze tijd – geven we dit jaar al onze vriendinnen one minute of fame in de nieuwsbrief. Ook voor jou is het leuk, want zij geven jou een businesstip cadeau!

One minute of fame: de businesstip van Annemiek Machielse

Trots zijn op wat je al hebt bereikt, geeft je energie voor de weg naar wat je nog wilt bereiken.

One minute of fame: de businesstip van Bianca Kuijpers

Denk: ‘Dat wil ik leren’ in plaats van: ‘Dat kan ik niet’.

Date met Simone Middel

Onze Date op 19 mei om 20 uur is met een bijzondere krachtige vrouw. Simone Middel geeft ons een kijkje in haar leven als “psychiatrisch patiënt”. Al ongeveer twintig jaar heeft ze last van zware depressies en kampt ze met suïcidale gedachten en gevoelens. Dit heeft haar leven getekend en nog dagelijks heeft ze er last van.

Niet alleen van deze psychische kwetsbaarheid op zich, ook de vooroordelen waar ze nog steeds mee te maken heeft, maken het lastig. Simone maakt zich er hard voor om het taboe op suïcidaliteit te doorbreken. Daarom geeft ze als ervaringsdeskundige voorlichting en trainingen en bracht ze de autobiografie Hoe het echt was uit.

Vanaf 21 april is ze bovendien te zien in het tv-programma Leven voor de Dood op NPO1 waarin ze laat zien dat je ook als psychiatrisch patiënt gewoon kunt functioneren in de maatschappij. Op 19 mei gaat ze graag met ons in gesprek.