Open Deur Melvin van Liebergen

Open Deur Melvin van Liebergen

Openhartig gesprek

Tijdens onze Date woensdagavond nam Simone ons mee in haar wereld. Ze vertelde hoe het is om altijd te leven met zoals zij dat noemt “een randje dood” en hoe ze verlangt naar een “normaal” leven.

Maar vooral wilde Simone de dames van alles laten vragen. En dát deden ze waardoor zich een mooi openhartig gesprek ontspon waarin Simone zich echt bloot durfde te geven. Wie meer wil lezen over Simone’s leven: haar boek Hoe het echt was is nog verkrijgbaar. Super dat ook Chantal erbij was, Simone’s “collega” uit het tv-programma Leven voor de dood. Zij gaf met een mooie quote weer wat mensen met een depressie nodig hebben.

Ik wil niet dat je me redt, maar ik wil dat je naast me staat terwijl ik mezelf redt. 

Lieve Simone, dankjewel voor je openhartigheid. Wij zijn trots op jou. 😉 

Open Deur met Melvin

L-Mount media

Op zaterdag 19 juni van 10 tot 12 uur houdt Vent met Talent Melvin van Liebergen van L-Mount media een Open Deur. Hij leert ons beter fotograferen met onze smartphone.

En wat zijn we blij dat het door de versoepelingen en de gastvrijheid van Museum ’t Oude Slot live kan! Daar kunnen we goed afstand houden én hebben we nog eens een prachtige fotolocatie op de koop toe.

Melvin laat ons kennis maken met zijn wereld van professionele fotografie en geeft ons een aantal basistips die we meteen in de praktijk toe gaan passen om onze eigen telefoonfotografie te verbeteren.

Nb: inmiddels is de Open Deur vol, je kunt je wel op de wachtlijst laten zetten.

Vriend in the spotlight

Omdat we waarde hechten aan onze vriendschappen – zeker in deze tijd – geven we dit jaar al onze vriendinnen one minute of fame in de nieuwsbrief. Ook voor jou is het leuk, want zij geven jou een businesstip cadeau!

One minute of fame: de businesstip van Melvin van Liebergen
Door je grenzen te verleggen en nieuwe dingen te doen houd je het leven spannend en blijf je groeien.

Jaarprogramma

Jullie hadden nog een deel van het jaarprogramma tegoed. Dat staat inmiddels op de website.

De Date van september wordt verzorgd door De Chocolademeisjes Rebecca en Marianne. Onze interessante tante van oktober is Melanie van M Style. Wát ze precies gaan doen, volgt in de komende nieuwsbrieven, maar je kunt je wel alvast aanmelden.

Date 22 september
Met de Chocolademeisjes Rebecca Smeets en Marianne van Lankvelt.

Woensdag 22 september 20.00 uur
Open Deur 6 oktober
Met Melanie van der Steen van
M Style interieur.

Woensdag 6 oktober 20.00 uur