Date met De Chocolademeisjes

Date met De Chocolademeisjes

Fotograferen met de telefoon

Open Deur Melvin van Liebergen

Zoals je kunt zien hebben we genoten van Melvins Open Deur. Hij nam ons mee in zijn leven als fotograaf en gaf ons tips en tricks voor het fotograferen met de smartphone. Zo leerden we bijvoorbeeld over de eenderderegel, de kijkrichting en lichtval. Daarna gingen we aan de slag met zijn tips in de prachtige tuin van Museum ’t Oude Slot. Het was een leerzame en gezellige ochtend en heerlijk om live met elkaar aan de slag te kunnen. Nu nog hopen dat Melvin deze foto goedkeurt ;-).

Date met De Chocolademeisjes

Op woensdag 22 september om 20.00 staat ons letterlijk een heerlijk avondje te wachten! Marianne en Rebecca startten vorig jaar hun bean-to-bar chocolade webshop. Met een tasting introduceren ze ons in de wereld van bean-to-bar chocolade, delen ze smaakervaringen en creëren een stukje bewustwording. Ze selecteren de heerlijke chocolades van eerlijk verkregen cacao van hoge kwaliteit met zorg. Al hun chocolade wordt door kleine zelfstandige chocolademakers vervaardigd. 

Wist je dat cacao maar liefst meer dan 400 smaaktonen bevat waaraan je het unieke en complexe karakter van de verschillende origines kunt herkennen?! Natuurlijk is er tijdens de tasting genoeg ruimte om chocoladevragen te stellen.

Afmelden Deur of Date

Helaas komt het regelmatig voor dat er dames niet op komen dagen bij een Open Deur of Date waarvoor ze zich hebben aangemeld. Daardoor kunnen andere dames op de wachtlijst niet komen. Ontzettend zonde natuurlijk en eerlijk gezegd ook niet erg netjes. Niet alleen scheelt het de ondernemer bezoekers, het kost haar (of hem) bezoekers en ons ook een hoop werk. Het kan gebeuren dat er iets tussenkomt, maar we willen je met klem vragen je dan (tijdig) af te melden. Dankjewel voor jullie medewerking!

Tot ziens Sandra!

Beste Drukke Dames,

Dit jaar is het aan mij om het stokje als penningmeester over te dragen. Wat mooi dat ik hiermee een steentje aan de stichting mocht bijdragen. Welkom Daniëlla! Ik wens het bestuur veel plezier voor de toekomst en ik zie jullie Drukke Dames vast op een ‘live’ date of open deur.

Veel liefs, Sandra

Welkom Daniëlla!

Mijn naam is Daniëlla van Komen. Ik ben op dit moment 48 lentes jong en moeder van drie prachtige gezellige, opgroeiende jong volwassen. De beste leermeesters – spiegels van het leven, zeg ik altijd. Dit alles mag ik samen doen met mijn lieve man, vriend en maatje.
 
Daarnaast werk ik als voetreflexPlus therapeut binnen mijn praktijk Daniëlla voet(en)Plus en als polikliniekassistent op de poli orthopedie binnen het Catharina Ziekenhuis.

Naast mijn gezin (en werk), hou ik enorm van dansen, ‘vrij bewegen en zijn’, mezelf ontwikkelen, wandelen en vooral genieten van de omgeving om me heen. Kortom het leven vieren met vooral zijn ups en soms downs. Hierbij denk ik dan vaak aan de zee, waar de golven komen en ook weer gaan……..Voor de Drukke Dames neem ik per 1 juli het stokje van Sandra over als penningmeester. Ik heb er veel zin in en ben erg benieuwd wat er op mijn pad komt. Ik hoop jullie allen graag te ontmoeten en vooral te leren kennen.

Als nieuwe penningmeester doe ik graag meteen een oproep om het Drukke Dames netwerk (financieel) te ondersteunen. Hoe…… door je aan te melden als vriendin. Uiteraard is alles vrijblijvend maar “echte” vriendinnen staan altijd samen sterk.

Ik hoor graag van jullie en hopelijk snel tot ziens. 😊

Warme groet,
Daniëlla

Date 22 september
Met de Chocolademeisjes Rebecca Smeets en Marianne van Lankvelt.
Open Deur 6 oktober
Met Melanie van der Steen van
M Style interieur.

Lieve dames, wij wensen jullie een heerlijke zomer en hopen jullie in september weer te zien!