Uitkijken naar het netwerknajaar

Uitkijken naar het netwerknajaar

De zomer(vakantie) is bijna voorbij en we kijken uit naar een nieuw netwerknajaar. Onze eerste live date staat gepland voor 22 september en is zelfs al helemaal volgeboekt! Na aanmelding, kom je op een wachtlijst te staan.

Heb je een plaatsje gereserveerd, maar kun je toch niet meedoen? Meld je dan tijdig af zodat er een andere dame in jouw plaats kan komen.

Op woensdag 22 september om 20.00 staat ons letterlijk een heerlijk avondje te wachten! Marianne en Rebecca startten vorig jaar hun bean-to-bar chocolade webshop. Met een tasting introduceren ze ons in de wereld van bean-to-bar chocolade, delen ze smaakervaringen en creëren een stukje bewustwording. Ze selecteren de heerlijke chocolades van eerlijk verkregen cacao van hoge kwaliteit met zorg. Al hun chocolade wordt door kleine zelfstandige chocolademakers vervaardigd. Wist je dat cacao maar liefst meer dan 400 smaaktonen bevat waaraan je het unieke en complexe karakter van de verschillende origines kunt herkennen?! Natuurlijk is er tijdens de tasting genoeg ruimte om chocoladevragen te stellen.

Nieuw bestuur

We blijven nieuwe foto’s nodig hebben, want we wisselen regelmatig van bestuursleden. Zo blijft het Drukke Dames bestuur helder en fris.

Nu Sandra plaats heeft gemaakt voor Daniëlla, was het tijd voor een nieuwe bestuursfoto. Natuurlijk is de foto weer gemaakt door onze huisfotograaf Melvin van L-Mount Media in ons tweede huis Museum ’t Oude Slot!

Drukke Dames Netwerk

Word jij onze Vriendin?

Het Drukke Dames Netwerk is een netwerk dat niet meer weg te denken is uit Veldhoven. Dik 400 dames voelen zich thuis bij ons en daar zijn we heel trots op! 

Als vriendin steun jij het Drukke Dames Netwerk met een financiële bijdrage. Hierdoor zorg jij er mede voor dat ons netwerk kan blijven groeien. 

Wat krijg jij hiervoor terug? Uiteraard onze dank en vriendschap. Daarnaast willen we ook graag aan de rest van de wereld laten zien dat we vriendinnen zijn. Dat doen we door het vermelden van je naam en logo op de “Vriendinnen van…”-pagina. Je bent een heel jaar Vriendin voor €100,-.

Vind jij het leuk om onze Vriendin te worden? Stuur dan een mailtje met jouw gegevens en een profielfoto naar contact@drukkedamesnetwerk.nl

Open Deur 6 oktober
Met Melanie van der Steen van M Style interieur.

Woensdag 6 oktober 20.00 uur
Drukke Dames Diner
We gaan weer samen dineren en netwerken! Dit keer bij Lovano Kitchen and Bar op donderdag 18 november!