Kom je op ons feestje?

Kom je op ons feestje?

Kunstzinnig netwerken

Tien dames meldden zich voor de Open Deur van Jolanda Helversteijn, die plaatsvond in haar atelier voor kunstzinnige expressie en droomgesprekken aan de Schans in Veldhoven. Het was een supergezellige netwerkavond. Uiteraard werd er een beroep gedaan op de ‘kunstzinnige expressie’ van de dames en daarom lagen er tijdschriften, lijm en scharen klaar en quotes en korte teksten. Alle ingrediënten voor het maken van een persoonlijke spreukentegel. Vanuit het thema ‘lichtcirkels’ ging iedereen aan de slag met knippen, scheuren en plakken.

Iedereen was met veel plezier bezig en er werd volop gekletst en vooral gelachen. De avond vloog dan ook voorbij en om half elf verlieten de dames het pand. Nieuwsgierig wat er zoal gemaakt is? Bekijk de collage op Instagram (jolandahelversteijn) of de Instagramrecenssies van @deballonnenfee @contenttrainer.

Top avond, dames!

Op zoek naar je eigenwijsheid

Anke’s praktijk voor kindercoaching heeft de naam Eigen & Wijs. Al heet het kindercoaching, de ervaring leert dat ook veel volwassenen en jongeren op zoek zijn naar hun eigenwijsheid. Bij Anke zijn ze allemaal van harte welkom. 

Voor deze Open Deur heeft ze een workshop bedacht waarin ze ons meeneemt naar het inzicht om onze eigen wijsheid te ontwikkelen. De naam van de workshop is “de Parelboom.”

De Open Deur is woensdag 15 juni om 20 uur in Veldhoven. Er is inmiddels een wachtlijst voor deze Open Deur.

Dankjewel Baukje

Lieve Drukke Dames,

Sinds de oprichting van de Drukke Dames in september 2011 ben ik een regelmatige gast van de Dates en Open Deuren. In november 2017 werd ik toegevoegd aan het (toen nog niet officiële) bestuur als secretaris. Deze rol heb ik met veel plezier en toewijding vervuld waarna ik in 2020 de voorzittershamer van Martine overnam. Naast voorzitter van het inmiddels tot Stichting verworden Drukke Dames Netwerk, nam ik ook plaats aan tafel bij Veldhoven Verbindt: een samenwerkingsverband tussen alle netwerkclubs, ondernemersverenigingen en serviceclubs in Veldhoven.

Contact maken, verbinden is iets wat ik het allerliefste doe. Daaruit bestaat ook mijn werk als masseur, yoga- en meditatieleraar. Ik breng mensen in verbinding met zichzelf. Dit doe ik in Veldhoven en op het Retraitecentrum Ekãyano in Frankrijk.

Dan heb ik ook nog twee prachtige kinderen, een lieve vriend en een rijk sociaal leven. Je begrijpt: deze Drukke Dame heeft het druk! Een beetje té druk. Omdat ik meer tijd aan de ontwikkeling van mijn eigen bedrijf wil besteden, moet ik een paar ballen laten vallen. Ik draag dan ook graag het stokje over aan Bianca Kuijpers. Zij wordt per 1 juli de nieuwe voorzitter van Stichting Drukke Dames Netwerk en neemt daarbij ook mijn plaats in bij Veldhoven Verbindt. Daarmee maken we plaats voor een nieuwe secretaris: Marianne van Vlimmeren.

Ik heb alle vertrouwen in het nieuwe bestuur en ben vanaf september gewoon weer als gast aanwezig bij de Dates en Open Deuren.

Lieve groet,
Baukje

Vier je mee?

Kom je op ons feestje? Op vrijdag 20 mei vieren we alsnog ons tienjarig jubileium. En dat doen we graag samen met jou! Of je nu al sinds oktober 2011 een Drukke Dame bent of voor het eerst op een Date bent geweest. Iedereen is van harte welkom.

Jij bent onze gast
We zorgen voor een leuke avond met onder meer een leuke pubquiz over de Drukke Dames en andere weetjes.
En zoals je van ons gewend bent, zijn er geen kosten aan verbonden. Je betaalt alleen je eigen drankjes. Wij trakteren je op een welkomstdrankje en lekkere hapjes van Els’ Keuken.
Bij een feestje horen ook cadeautjes. Breng daarom een cadeautje mee ter waarde van 5 euro voor een andere Drukke Dame. Op het feest leggen we alle cadeaus bij elkaar en worden ze verdeeld. Je weet dus vooraf niet welke Drukke Dame jouw cadeau krijgt.

Zien we je 20 mei? Nog niet aangemeld? Het kan via de knop hieronder.

De Kracht van Veldhoven

Het is eindelijk zover! Ondernemend Veldhoven ontmoet elkaar in Theater De Schalm op woensdagavond 11 mei voor het uitgestelde businessevent De Kracht van Veldhoven.

Programma
Op het programma staan onder meer tafelgesprekken met politici Daan de Kort en Vivianne van Wieren-Kraayvanger en “the next generation” van Veldhovense bedrijven zoals Maartje van Schagen van Simac. Ook wordt de Veldhovense Ondernemerstrofee uitgereikt en wordt bekend wie de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar is.

Had je al een kaartje? De eerder uitgegegeven toegangskaarten blijven uiteraard gewoon geldig. Bij de kassa van De Schalm en via www.deschalm.com is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Deelnemers
De leden van de in Veldhoven Verbindt samenwerkende organisaties, hun partners en alle overige belangstellenden mogen en willen zeker niet ontbreken. VOC, Jong! Veldhoven, Citycentrum, HOG De Kempen, Rotary, Lions de Keersop, Ronde Tafel 166, Parkmanagement Habraken, Drukke Dames, Ladies Circle 29, Horeca Veldhoven, WV Veldhoven-Dorp, De Veldhovense Ondernemerstrofee en Gemeente Veldhoven.

Het geheel wordt mede mogelijk gemaakt door Theater De Schalm.

Meld je tijdig af

Fijn dat we elkaar weer ‘live’ kunnen ontmoeten. De aanmeldingen voor de komende activiteiten stromen weer binnen. Sommige Drukke Dames wachten even met aanmelden om zo zeker te zijn dat ze bij de activiteit kunnen zijn, anderen melden zich direct aan zodat ze het niet vergeten of om zeker te zijn van een plek.

Vergeet niet je ook weer tijdig af te melden, als je alsnog niet kunt? Last-minute-afmeldingen leiden namelijk vaak tot lege plekken omdat de dames op de wachtlijst inmiddels andere plannen hebben gemaakt. Vermeld daarom vanaf nu ook je telefoonnummer op het inschrijfformulier, dan kunnen we je nog sneller bereiken voor een vrijgekomen plek.