Creatief in actie

Creatief in actie

Live genieten

Hebben jullie er ook zo van genoten dat we elkaar weer live konden zien? Wij genoten in ieder geval van de Date met Jolanda Damsma die ons liet nadenken over waarom we doen wat we doen. Wat nog niet meeviel voor veel dames die druk aan het schrijven waren. Jolanda vertelde ons hoe we daarmee de fundering voor een communicatiehuis kunnen bouwen. En content kunnen maken die past tussen fundering en dak. Het gaf ons volop stof om na te denken. 

Kom creatief in actie met Jolanda

Een Open Deur bij Jolanda’s atelier aan de Schans is niet alleen luisteren maar ook creativiteit. Je komt dus werkelijk in de actie. 

In haar praktijk voor kunstzinnige expressie en droomgesprekken is altijd wat te doen. Beeldend werk zoals tekenen en schilderen, maar ook naailessen en producten een nieuw leven geven. Daarnaast laat Jolanda zich meevoeren met de verhalen die mensen vertellen tijdens haar podcasts SpiritualiTIJD gewoon of bijzonder. Jolanda’s atelier is haar leefplek. Vanaf september hoopt ze op een andere locatie in Veldhoven een groter project te starten. Tijdens haar Open Deur op 13 april zal ze een tipje van de sluier oplichten.

Jouw prachtige parel

Anke’s praktijk voor kindercoaching heeft de naam Eigen & Wijs. Al heet het kindercoaching, de praktijk wijst uit dat ook veel volwassenen en jongeren op zoek zijn naar hun eigenwijsheid. En zij zijn bij Anke van harte welkom. Op 15 juni zet Anke haar deuren dan ook voor ons open.

Voor deze Open Deur heeft ze een workshop bedacht waarin ze ons meeneemt naar het inzicht om onze eigen wijsheid te ontwikkelen. De naam van de workshop is “de Parelboom.”

Party!

Heb jij je al aangemeld voor ons jubileumfeest op 20 mei? We zouden het heel gezellig vinden als je erbij bent. De vorige keer vertelden we je al dat we cadeaus willen uitwisselen. Doe je mee? De bedoeling is dat je een cadeautje koopt voor 5 euro voor een Drukke Dame. Op het feest leggen we alle cadeaus bij elkaar en worden ze verdeeld. Je weet dus vooraf niet welke Drukke Dame jouw cadeau krijgt.

Maar we hebben natuurlijk nog meer voor je in petto. Er is een leuke quiz in de maak en we zorgen natuurlijk voor iets lekkers. Els Roosenbeek van Els’ Keuken catert vaker bij Museum ’t Oude Slot en zij is ook bereid om ons van heerlijke hapjes te voorzien.

Maar bovenal gaan we die avond gewoon lekker vieren dat we samen zijn! Nog niet aangemeld? Het kan via de knop hieronder. Zien we je 20 mei?