Content zijn en content schrijven

Content zijn en content schrijven

Dansen met Rosita

Danscoach Rosita zette haar deur open om de Drukke Dames kennis te laten maken met danscoaching in een groep. De ontvangst met koffie, thee, en iets lekkers was al een klein netwerkmomentje, waarna de warming up kon beginnen.  Met verschillende opdrachtjes kwamen de dames daarna spelenderwijs in beweging en ontdekten wat ze nodig hadden om te kunnen spelen in alle vrijheid en dit te vertalen naar het dagelijkse leven. In een ongedwongen en veilige setting werd er heerlijk gedanst, gespeeld met sluiers en een tekening gemaakt. Na nog even netwerken gingen de deelnemers voldaan weer naar huis. 

Content met Jolanda

Hoera! Een live date met Jolanda Damsma van de Content Academie. Jolanda date graag met je op 16 maart om 20 uur bij Museum ’t Oude Slot. Jolanda noemt zichzelf Content Trainer omdat ze haar brede kennis over Content Zijn & Content Schrijven graag deelt. Eerder verzorgde ze een online date voor ons waarin ze ons meenam om je kernwaarden te koppelen aan je dagelijks werk. 

Als je weet wie je bent en wat je wilt, kun je jezelf zichtbaar gaan maken. Maar waar begin je? Waar moet je op letten? Met de jarenlange ervaring in online teksten schrijven, heeft Jolanda ontdekt waarom talent en een goed programma alleen niet genoeg zijn. Ze deelt haar visie op marketing met ons. Een masterclass die je echt niet wilt missen! 

Houd je aan de maatregelen van de locatie die op dat moment gelden. Actuele maatregelen vind je op de site van de rijksoverheid.

Date 16 maart

Jolanda Damsma
Content Zijn & Content Schrijven horen bij elkaar!

Vrijblijvendheid

(Klik op de foto voor het liedje) 

Ken je dat? Dan geef je een feestje en dan melden steeds meer mensen zich op het laatste moment af. Zo voelen wij ons de laatste tijd steeds vaker. Net als de dames die een Date of Open Deur verzorgen. Help jij ons mee dat gevoel te voorkomen?

Natuurlijk zijn er omstandigheden waardoor het kan dat je niet kunt komen. Maar wij zien helaas steeds meer last-minute afmeldingen of zelfs mensen die zich niet afmelden. 

Ja, wij vinden het leuk om een Date of Open Deur te organiseren, maar niet als meer dan de helft niet op komt dagen. Niet alleen wij, maar ook de dame die een Open Deur of Date verzorgt, steken veel tijd in de voorbereidingen. Daarnaast bereiden ze zich ook op onze vaste locatie bij Museum ’t Oude Slot voor op een Date en reserveren sommige dames speciaal een ruimte voor een Open Deur. Als zich 12 dames aanmelden voor een Open Deur en er uiteindelijk vier komen, vragen wij ons wel eens af waarvoor we dat doen.  

We zijn heel blij als je je aanmeldt voor onze activiteiten, doe je ons dan ook het plezier om daadwerkelijk te komen? Dan houden wij ook plezier in de organisatie.

Over naar iets leukers! Al lijkt het nog ver weg, wij zijn al druk bezig met plannen voor ons feest op 20 mei. Vier jij het tienjarig bestaan met ons mee? Je kunt je nu al aanmelden. Zoals je van ons gewend bent, zijn er geen kosten aan verbonden. Je betaalt alleen je eigen drankjes en omdat het feest is zorgen wij voor een welkomstdrankje en lekkere hapjes van Els’ Keuken die vaker catert bij het museum. Binnenkort volgt meer info. Wil je er zeker bij zijn, meld je dan alvast aan!