Het netwerkjaar is afgetrapt! Kan jij ook niet wachten op meer?

Het netwerkjaar is afgetrapt! Kan jij ook niet wachten op meer?

De aftrap met Fancy

We trapten ons netwerkjaar nog even online af met netwerker pur sang Fancy van de Vorst die ons aan het denken zette over ons netwerk en ons tips gaf hoe we ons netwerk kunnen benutten. Een gezellige, leerzame en goed bezochte eerste Date die ons weer laat uitkijken naar de volgende Dates en Deuren. Die zoals het er nu uitziet, gelukkig weer live kunnen. Dat vinden we toch echt het allergezelligst. Zien we jou ook snel in levende lijve? Dan gaan we samen een leuk netwerkjaar tegemoet, met onder andere ons tienjarig jubileum!

Dansen met Rosita

Danscoach Rosita van Gemert organiseert op donderdagavond 24 februari een Open Deur met als thema spelen in vrijheid. (Hoe voelt dat voor jou en wat heb jij nodig om dat te kunnen.) Je gaat dat spelenderwijs in beweging ervaren. Gegoten in een dansexpressie-jasje.

Danscoaching

Danscoaching onderscheidt zich van de meeste coachingsvormen, doordat het minder verbaal is. Door in beweging te gaan, kom je veel sneller tot de kern van een vraag. 

Bewegen zoals jij fijn vindt

Je danst of beweegt zoals jij dat fijn vindt. Je krijgt géén pasjes of choreografieën aangeleerd en de sfeer is ongedwongen. Trek makkelijke kleren aan waar je goed in kunt bewegen. Het liefst dans je op sokken of blootvoets, maar dat is niet verplicht.

Kom op tijd!

De inloop is vanaf 19.15 in ’t Tweespan aan de Mira 2 in Veldhoven. Stipt om 19.30 begint de Open Deur. Zorg dus dat je niet te laat bent! Rond 21.30 uur is de avond afgelopen. 

Houd je aan de maatregelen van de locatie. Actuele maatregelen vind je op de site van de rijksoverheid.

Content zijn & content schrijven

Op woensdag 16 maart hebben we een Date met Jolanda van de Content Academie bij Museum ’t Oude Slot. Jolanda noemt zichzelf Content Trainer omdat ze haar brede kennis over Content Zijn & Content Schrijven graag deelt. 

Eerder verzorgde ze een online date voor ons waarin ze ons meenam om je kernwaarden te koppelen aan je dagelijks werk. 

Want als je weet wie je bent en wat je wilt, kun je jezelf zichtbaar gaan maken. Maar waar begin je? Waar moet je op letten? 

Met de jarenlange ervaring van online teksten schrijven, heeft Jolanda van de Content Academie ontdekt waarom talent en een goed programma alleen niet genoeg is. Ze gaat haar visie op marketing met ons delen. Een masterclass die je echt niet wilt missen! 

Houd je aan de maatregelen van de locatie. Actuele maatregelen vind je op de site van de rijksoverheid.

Date 16 maart

Jolanda Damsma
Content Zijn & Content Schrijven horen bij elkaar!