Bekijk snel het programma voor 2022

Bekijk snel het programma voor 2022

Date met Fancy van de Vorst

Netwerker puur sang.
Fancy van de Vorst gaat ons als spreker meer vertellen over netwerken. Zij verstaat onder netwerken: samenwerken gericht op wederkerigheid, overstijgend aan het individueel belang en voor een langere termijn. Bij voorkeur vanuit intrinsieke motivatie en wederkerigheid. Dit vanuit haar ervaringen, ‘stom, had ik dit toen maar anders gedaan’ tot ‘aha gelukt, zo werkt het dus’.


Zij gaat hierover graag met jullie in gesprek om gezamenlijk ervaringen te beluisteren en te delen. Daarom de gekozen titel: Netwerken: Vrouwen doe(n) het anders. Zij kijkt ernaar uit om jullie te ontmoeten.

Fancy heeft veel ervaring vanuit de publieke sector: hoe verschillende partijen samen (bedrijfsleven, overheid en onderwijs) optimaal draagvlak en samenwerkingen kunnen realiseren, vanuit een maatschappelijk en gedeeld belang. Zij schrijft columns en wordt regelmatig als spreker gevraagd. Op dit moment werkt zij als strategisch adviseur voor Fontys Hogescholen. Fontys is de tweede grootse hogeschool van Nederland in aantal studenten en medewerkers.

De date vindt online plaats via Teams.

Jaarprogramma 2022

Het is ons gelukt! Zoals elk jaar willen we jullie ook volgend jaar een leuk gevarieerd programma bieden. Dat trappen we af met netwerker pur sang Fancy van de Vorst. Ondanks alle uitdagingen hebben we een vol jaarprogramma voor 2022, nu hopen dat het allemaal door kan gaan. Fingers crossed!

Tot ziens Gerlinde!

Als je iets doet wat je leuk vindt dan gaat de tijd snel. Ik weet dan ook niet meer precies hoe lang ik mij Druk gemaakt heb in het bestuur van de Drukke Dames maar nu is het echt tijd om afscheid te nemen. Jolanda Helversteijn, een hele Drukke Dame die jullie ongetwijfeld kennen gaat mijn plekje innemen en ík ga mij druk maken om andere dingen want…. een Drukke dame blijf ik altijd!
Liefs en groeten, Gerlinde

Hallo Jolanda!

Wat ontzettend leuk om mijzelf voor te mogen stellen als bestuurslid van ons geliefde netwerk. Velen zullen mij wel kennen want ik laat vrijwel nooit een avondje met drukke dames schieten. Het staat zowat onderstreept in mijn agenda. Ik heb al met veel van jullie kunnen kennis maken en ook al een aantal prachtige vrouwen mee geloodst naar een van onze gezellige dates.  En…. op de avonden ben ik een van de deurensluiters aan het einde van de avond.

Mijn naam is Jolanda Helversteijn, ik werk nu nog als creatief docent en coördinator begeleiding en coaching op ROC Tilburg. Verder ben ik steeds meer te vinden in mijn atelier waar ik mijn praktijk heb voor kunstzinnige expressie en droomgesprekken. En… niet te vergeten, waar ik mijn serie podcasts opneem waarbij ik in gesprek ga met jongeren over spiritualiteit: SpiritualiTIJD gewoon of bijzonder. Ik mag Gerlinde opvolgen en vind dat een hele uitdaging. Maar, alles is te leren en met creativiteit en experimenteren heb ik het in mijn (63-jarige) leven al ver gebracht. Bovendien hebben Gerlinde en ik al wat voorpret gehad tijdens de overdracht. Ik heb er zin in!
Jolanda

Date 19 januari

Fancy van de Vorst
Netwerken: vrouwen doe(n) het anders!
De date vindt online plaats via Teams.