Date januari 2019

Date januari 2019

Op donderdag 22 november sloten we het netwerkjaar 2018 af met het Drukke Dames Diner. 2019 gaan we goed beginnen met onze befaamde nieuwjaarsborrel. We proosten dan op een prachtig nieuw jaar met mooie kansen en nog mooiere ontwikkelingen. Zowel zakelijk als privé.

Het afgelopen jaar maakte het Drukke Dames Netwerk een aantal ontwikkelingen door. Naast de nieuwe samenstelling van het bestuur en de nieuwe manier van uitnodigingen en aanmelden, zijn we trots en blij om te kunnen vermelden dat we nu ook een website hebben! Hierop kun je het gehele jaarprogramma 2019 vinden zodat je die data alvast vrij kunt houden in je agenda.

We starten onze eerste Drukke Dames Date met interessante tante: Jikkie Has.

We hopen dat jij erbij bent op woensdag 16 januari 2019! 

Om 19.45 uur gaan de deuren van ’t Oude Slot (Hemelrijken 6, Veldhoven) open en om 20.00 uur beginnen we. De enige kosten aan deze netwerkavond zijn je eigen consumpties.

Klik HIER en reserveer jouw plaats!

Vol zakelijk zelfvertrouwen jezelf laten zien; hoe dan?

Voel je wel eens onzeker als ondernemer en heb je het gevoel dat ‘iets’ je tegenhoudt? Je bent niet de enige: maar liefst 66% van de ondernemers voelt zich onzeker op het zakelijke vlak en wil graag meer Zakelijk Zelfvertrouwen.

Zakelijk Zelfvertrouwen is een essentieel ingrediënt voor een goedlopend bedrijf: als jij al twijfelt, dan twijfelt de klant zeker. Hoe ga je hier mee om? Hoe krijg je meer Zakelijk Zelfvertrouwen? Leer aan de hand van praktische handvatten, wetenschappelijk onderbouwde informatie en met humor hoe je meer Zakelijk Zelfvertrouwen krijgt, waardoor je meer zichtbaar wordt en meer klanten kunt krijgen.

Over Jikkie

Toen Jikkie Has 7 jaar geleden voor zichzelf begon had ze maar liefst 14 belemmerende overtuigingen en 1 missie waarom het niet zou lukken. Binnen 1 jaar was zij financieel zelfstandig en sindsdien groeiende. Nu traint zij ondernemers naar meer Zakelijk Zelfvertrouwen, zodat ze met durf (weer) zichzelf laten zien.

Klik HIER en reserveer jouw plaats!

Rest ons niets anders dan je alvast een hele fijne Sinterkerst en een mooie jaarwisseling te wensen.

Tot volgend jaar!
De Drukke Dames