Diner november 2018

Diner november 2018

Het afgelopen jaar hebben we volop genoten van de verschillende inspirerende Drukke Dames bijeenkomsten. Op 22 november sluiten we ons netwerkjaar af met het Drukke Dames Diner.

In januari was business coach Marloes Halmans onze interessante tante. Ze heeft ons toen uitgenodigd na te denken over wat we in 2018 wilden bereiken en vroeg je op te schrijven waar je aan het einde van het jaar wil staan en hoe dat voelt. Dit heeft een hele hoop in beweging gezet en veel dames zijn druk aan de slag gegaan met het werken aan hun plan en doel. Tijdens deze bijeenkomst spraken we af dat Marloes terug zou komen om tijdens het diner te horen hoe het is gegaan met het realiseren van alle plannen.

Net als Marloes zijn wij heel benieuwd om te horen hoe jouw jaar is verlopen!

Was je in januari niet bij de bijeenkomst? Ook dan is het zeker de moeite waard om aan te sluiten bij het Drukke Dames Diner.

Heb jij een vraag die je graag aan Marloes wilt stellen? Dan is het fijn als je die van te voren naar ons mailt. Je kunt vragen stellen over waar jij nu precies tegenaan loopt in het realiseren van je plannen en ze zal deze in een interactieve vraag & antwoord sessie voor jullie beantwoorden.

Praktische informatie:
Datum: 22 november 2018
Locatie: Villa la Bella, Kruisstraat 23 Veldhoven
Inloop: 18.30 uur, aan tafel om 19.00 uur
Kosten: €32,90 p.p. exclusief drankje