Thuis in Veldhoven

Thuis in Veldhoven

Als je er oog voor hebt, zie je ze overal: vrouwen die hun eigen bedrijf of carrière combineren met de zorg voor hun gezin en huishouden, hun hobby’s en vriendinnen. Vrouwen die je ziet rennen met een kind aan de ene hand en een laptoptas in de andere. Vrouwen die hard werken en daarnaast ook nog maatschappelijk betrokken zijn. Vrouwen die ervoor zorgen dat alles loopt zoals het moet lopen. Kortom: Drukke Dames.

De reden waarom zij alles onder controle kunnen houden, is omdat zij een netwerk hebben om op terug te vallen; zakelijk en privé. Voor deze dames is het Drukke Dames Netwerk. Een netwerkclub voor ondernemende vrouwen. Vrouwen met een eigen bedrijf of een stevige carrière in en om Veldhoven.

De netwerkclub is in 2011 mede opgericht door Martine Paulusse. Zij wordt ondersteund door Gerlinde, Sandra en Baukje.

Iedere twee maanden is er een Drukke Dames Date; een borrel of event waarop een Interessante Tante (en heel af en toe een Vent met Talent) een presentatie geeft en er gelegenheid is om met andere Drukke Dames in contact te komen. Iedere andere twee maanden zetten twee Drukke Dames hun bedrijfsdeuren open om hen te bezoeken en kennis te maken met hun bedrijf.

De eerste Drukke Dames Date van 2018 vond plaats op 17 januari in ’t Oude Slot in Veldhoven. Deze nieuwjaarsborrel werd zeer goed bezocht en leverde weer mooie gesprekken en contacten op. Het komende seizoen staan er nog 4 Dates en 8 Open Deuren op het programma.

Is dit ook iets voor jou? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. De Drukke Dames zijn ook te vinden op Facebook, LinkedIn en Twitter.