Open Deur februari 2019

Open Deur februari 2019

De Open Deur van februari wordt dit keer op dinsdag 19 februari georganiseerd door een Vent met Talent: Dirk Vorstenbosch.

Om 19.45 uur gaat de deur open en om 20.00 uur start de presentatie. Deze duurt ongeveer een half uur waarna er een rondleiding volgt.

Adres: Vormgenoten, Park Forum 1106, Eindhoven

De enige kosten aan deze netwerkavond zijn je eigen consumpties.

Klik HIER en reserveer jouw plaats

Why How What 

Dirk Vorstenbosch (36 jaar) woont samen met zijn vrouw en hun 2 prachtige kinderen in Oerle.

Dirk is een geboren ondernemer. Hij wordt gedreven door het willen verbinden van mensen en organisaties. Problemen oplossen, vraag en aanbod samen brengen en netwerken zijn hem op het lijf geschreven. Vrijheid hebben om keuzes te maken, is daarbij wel een voorwaarde. Dat is dan ook de reden dat Dirk 14 jaar geleden niet koos voor een baan bij een baas, maar samen met Daan Slaats het bedrijf Get Bannered Reclameproducties startte. Dit bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot Vormgenoten, dat totaalconcepten ontwikkelt op het gebied van visuele communicatie.

Een paar jaar geleden heeft Dirk een tweede bedrijf opgericht: Sanimood. Dit bedrijf richt zicht op het beleving geven aan sanitaire ruimtes.

Waarom saai als het ook leuk en stijlvol kan?!

Tijdens zijn open deur vertelt Dirk over hoe de transitie van Get Bannered naar Vormgenoten verliep. Welke strategische uitdagingen kwamen hierbij kijken? Hoe is de nieuwe propositie tot stand gekomen?

Hierbij komen missie, visie en strategie aan bod volgens de Why-How-What van Simon Sinek; Een methode die je helpt om vanuit intensive motivatie je bedrijf op te bouwen en alle keuzes te maken.

Klik HIER en reserveer jouw plaats

Graag tot dan!
De Drukke Dames