Drukke Dames ♥ chocolade

Drukke Dames ♥ chocolade

De Date met de Chocolademeisjes was niet voor niets vol, met nog dames op de wachtlijst. Wij Drukke Dames houden van chocolade! En Marianne en Rebecca stelden ons niet teleur. We genoten niet alleen van de chocolade maar ook van de passie die van hun gezichten spatte en hun vakkennis.

Ze leerden ons bewust proeven. Eerst ruiken, want dat maakt je hersens wakker! En vertelden onder meer over de 400 verschillende smaaktonen in cacao, het smaakverschil tussen cacaobonen uit verschillende landen, verschillende structuren in chocolade cacaomassa en cacaoboter. Alle producten van De Chocolademeisjes zijn van bean tot bar, wat inhoudt dat de chocolade door kleine zelfstandige chocolademakers wordt gemaakt van eerlijk verkregen cacao. Wij kijken voortaan op de verpakking wat er in een reep zit!

Open Deur Melanie

Waarom is je thuis voelen zo belangrijk? Wat heb je nodig om jouw thuis te maken? Kan je dit zelf doen of heb je daar advies bij nodig? Melanie van der Steen is interieurontwerper bij M Style interieur en heeft al heel wat mensen zich thuis laten voelen in hun eigen huis. Tijdens haar Open Deur helpt ze je bij het beantwoorden van deze en andere vragen en laat ze je kennismaken met wat zij doet. Ze inspireert je, geeft je ideeën en een andere kijk op de mogelijkheden die er zijn binnen jouw interieur.

Vind je het moeilijk om een geheel in je interieur te krijgen, kan je moeilijk kiezen, weet je niet goed waar je moet beginnen, wil je het anders dan de buren, maar hoe? Het komt allemaal aan bod. Met haar verhaal, interieurfoto’s en interactie met jou wordt dit een gezellige en inspirerende avond. Melanie: ‘Wees welkom, doe mee, stel jouw vragen en ga vol enthousiasme weer naar huis.’

Je thuis voelen kan ook op een plek waar je bekend bent. Daarom vind deze open deur plaats op het vertrouwde adres van Museum ’t Oude Slot. Inloop is vanaf 19.30 uur, we beginnen om 20.00 uur. Deelname is gratis, alleen je drankjes zijn voor eigen rekening.

Feest!

Deze maand bestaan De Drukke Dames tien jaar. In 2011 richtten Martine Paulusse, Monique Fuchs, Twannie Bakermans en Monique Schep onze mooie club op. Ze zagen vrouwen die hun eigen bedrijf of carrière combineren met de zorg voor hun gezin en huishouden, hun hobby’s en vriendinnen. Vrouwen die je ziet rennen met een kind aan de ene hand en een laptoptas in de andere.

Vrouwen die hard werken en daarnaast ook nog maatschappelijk betrokken zijn. Vrouwen die ervoor zorgen dat alles loopt zoals het moet lopen. Kortom: Drukke Dames. En zo ontstond het idee om deze vrouwen op een laagdrempelige en prettige manier te laten netwerken. Waardoor de eerste stap naar zakelijk netwerken en succes klein aanvoelt, maar groot is. De rest is geschiedenis …

Omdat we ons jubileum graag groots vieren hebben we besloten het feestje even uit te stellen tot volgend jaar. Houd vrijdagavond 20 mei alvast vrij als je erbij wilt zijn! 

(Foto Amy Shamblen via Unsplash).

Vriendin in the spotlight

Daniëlla voet(en)plus

Omdat we waarde hechten aan onze vriendschappen – zeker in deze tijd – geven we dit jaar al onze vriendinnen one minute of fame in de nieuwsbrief. Ook voor jou is het leuk, want zij geven jou een businesstip cadeau!

One minute of fame
de businesstip van Daniëlla van Komen:
 
Dingen die bij je horen, kosten geen energie.

Drukke Dames Diner
We gaan weer samen dineren en netwerken! Dit keer bij Lovano Kitchen and Bar op donderdag 18 november om 18.30 uur!
De Kracht van Veldhoven
Event van alle Veldhovense serviceclubs, netwerkclubs en ondernemersverenigingen. Meer informatie op de website van Veldhoven Verbindt.

Houd rekening met de regels die op de locatie gelden.

Word jij onze Date?

Het lijkt nog ver weg, maar wij Drukke Dames bereiden ons graag goed voor. Heb jij interesse om volgend jaar een van onze interessante tantes te zijn tijdens een Date of om een Open Deur te verzorgen? Laat het ons dan weten. Wie weet wordt jij onze Date of verzorg jij een Open Deur in 2022!